.
 
.

Kruh z drožmi - Popoln priročnik za peko s kislim testom z recepti za kruhe ter slano in sladko pecivo

2 (1  ocena uporabnikov )

Najpopolnejši slovenski priročnik za peko kot nekoč. Recepti za kruh, slano in sladko pecivo ter dobrote s kruhom in za na kruh.

40 receptov, nazorne fotografije, korak za korakom
.
Redna cena: 29,70 €
Rok dobave: 2-3 dni
.
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.
Kdor je kupil ta izdelek, je kupil tudi...
.

Opis

Najpopolnejši slovenski priročnik za peko kot nekoč. Recepti za kruh, slano in sladko pecivo ter dobrote s kruhom in za na kruh.

40 receptov, nazorne fotografije korak za korakom! 

Ste vedeli, da lahko spečete kruh tudi brez kocke kvasa? Seveda, kruh lahko zamesimo tudi samo iz moke, vode in soli! Če namreč mešanico vode in moke pustimo nekaj časa, se v njej zgodi vse živo. Dobesedno. Na delu so namreč bakterije, ki povzročijo, da kruh zraste. In to mešanico moke in vode imenujemo droži ali kislo testo.

Tako so kruh pekli naši predniki, preden je na police prišel industrijski kvas, in danes je taka peka kruha znova izjemno priljubljena. Ne le zato, ker je kruh čudovito mehak s hrustljavo skorjico, ampak tudi laže prebavljiv, polnejšega okusa in obstojnejši. In iz drožnega testa lahko spečemo vse, kar naredimo iz kvašenega: kruhe in pice, krofe, pogače in kolače, buhteljne in babke ... droži lahko dodamo celo v testo za palačinke!

V kuharski knjigi, ki je v resnici najpopolnejši slovenski priročnik za peko z drožmi, nas izkušena slovenska avtorica korak za korakom prepričljivo vodi pri pripravi droži, opozarja na najpogostejše napake in odgovarja na najpogostejša vprašanja. Knjigo popestri z osebnimi anekdotami in dodaja 40 odličnih in pestrih receptov, ki bodo hitro postali vaš najokusnejši hobi.

Z natančnimi besedili, odličnimi avtorskimi fotografijami in vrhunskim oblikovanjem je to knjiga, ki si jo bodo na svojih policah želeli vsi ljubitelji kruha. Nenazadnje je to prva slovenska knjiga o peki z drožmi.
.
.
.

O avtorju - Nataša Đurić

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 280
  • Datum Izida:
  • Jezik: slovenski
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9789616612692
  • Mere izdelka vxš: 20,0 x 28,0 x 3,0 cm
  • Založba Dedal D.O.O. Ljubljana
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 2
    (1)

Mnenja kupcev

  1  ocena:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
100%
(1)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 2
(1 ocena uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.