Jezik
 
Leto izida
Vezava
 

Druge poklicne tehnologije in trgovine Hotelirstvo in strežba

1 - 15 od 473 izdelkov
Razvrsti po:
.
1.
22,07 €
Rok dobave: 2-4 dni.
Ocena kupcev: 0
.
.
2.
Hotel Front Office Management, Avtor: James A. Bardi
74,87 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
3.
188,55 €
Na zalogi, dobava takoj.
Ocena kupcev: 0
.
.
4.
El Celler de Can Roca, Avtor: Joan Roca, Josep Roca, Jordi Roca
44,24 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
5.
The Art of the Restaurateur, Avtor: Nicholas Lander
36,79 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
6.
Food Safety for the 21st Century, Avtor: Sara Mortimore
196,56 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
7.
Sanitation, Avtor: Mario Stanga
97,85 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
8.
The Art of Charcuterie, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), John Kowalski
263,25 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 3
.
.
9.
18,95 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
10.
The Modern Cafe, Avtor: Francisco J. Migoya, The Culinary Institute Of America (Cia)
263,25 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
11.
The Bar and Beverage Book, Avtor: Costas Katsigris, Chris Thomas
426,72 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
12.
Modern Buffets: Blueprint for Success, Avtor: Edward G. Leonard
293,64 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
13.
28,50 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
14.
Math for the Professional Kitchen, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), Laura Dreesen, Michael Nothnagel, Susan Wysocki
141,94 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
15.
The Professional Kitchen Manager, Avtor: David K. Hayes, Allisha A. Miller, Jack D. Ninemeier
116,85 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja ››
.
.