Jezik
 
Leto izida
Vezava
 

Druge poklicne tehnologije in trgovine Hotelirstvo in strežba

1 - 15 od 469 izdelkov
Razvrsti po:
.
1.
22,07 €
Rok dobave: 2-4 dni.
Ocena kupcev: 0
.
.
2.
Hotel Front Office Management, Avtor: James A. Bardi
73,19 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
3.
188,55 €
Na zalogi, dobava takoj.
Ocena kupcev: 0
.
.
4.
El Celler de Can Roca, Avtor: Joan Roca, Josep Roca, Jordi Roca
43,25 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
5.
The Art of the Restaurateur, Avtor: Nicholas Lander
35,97 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
6.
Food Safety for the 21st Century, Avtor: Sara Mortimore
192,12 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
7.
Sanitation, Avtor: Mario Stanga
95,65 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
8.
The Art of Charcuterie, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), John Kowalski
257,31 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 3
.
.
9.
21,55 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
10.
The Modern Cafe, Avtor: Francisco J. Migoya, The Culinary Institute Of America (Cia)
257,31 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
11.
The Bar and Beverage Book, Avtor: Costas Katsigris, Chris Thomas
417,09 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
12.
Modern Buffets: Blueprint for Success, Avtor: Edward G. Leonard
287,01 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
13.
28,50 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
14.
Math for the Professional Kitchen, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), Laura Dreesen, Michael Nothnagel, Susan Wysocki
138,75 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
15.
The Professional Kitchen Manager, Avtor: David K. Hayes, Allisha A. Miller, Jack D. Ninemeier
114,23 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja ››
.
.