Jezik
 
Leto izida
Vezava
 

Druge poklicne tehnologije in trgovine Hotelirstvo in strežba

1 - 15 od 473 izdelkov
Razvrsti po:
.
1.
22,07 €
Rok dobave: 2-4 dni.
Ocena kupcev: 0
.
.
2.
188,55 €
Na zalogi, dobava takoj.
Ocena kupcev: 0
.
.
3.
Escoffier: Le Guide Culinaire, Avtor: Auguste Escoffier
84,13 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
4.
El Celler de Can Roca, Avtor: Joan Roca, Josep Roca, Jordi Roca
41,85 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
5.
The Art of the Restaurateur, Avtor: Nicholas Lander
34,82 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
6.
Food Safety for the 21st Century, Avtor: Sara Mortimore
185,93 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
7.
Sanitation, Avtor: Mario Stanga
97,78 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
8.
The Art of Charcuterie, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), John Kowalski
58,35 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 3
.
.
9.
20,91 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
10.
The Modern Cafe, Avtor: Francisco J. Migoya, The Culinary Institute Of America (Cia)
56,09 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
11.
The Bar and Beverage Book, Avtor: Costas Katsigris, Chris Thomas
83,58 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
12.
Modern Buffets: Blueprint for Success, Avtor: Edward G. Leonard
57,00 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
13.
Food and Beverage Management, Avtor: Bernard Davis, Andrew John Lockwood, Ioannis S. Pantelidis, Peter Alcott
65,23 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
14.
24,60 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
15.
Math for the Professional Kitchen, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), Laura Dreesen, Michael Nothnagel, Susan Wysocki
31,09 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja ››
.
.