V okencu izberite šolo in razred v prihodnjem šolskem letu in prihranite

Jezik
 
Leto izida
Vezava
 

Druge poklicne tehnologije in trgovine Hotelirstvo in strežba

1 - 15 od 472 izdelkov
Razvrsti po:
.
1.
22,07 €
Rok dobave: 2-4 dni.
Ocena kupcev: 0
.
.
2.
188,55 €
Na zalogi, dobava takoj.
Ocena kupcev: 0
.
.
3.
El Celler de Can Roca, Avtor: Joan Roca, Josep Roca, Jordi Roca
40,97 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
4.
The Art of the Restaurateur, Avtor: Nicholas Lander
34,08 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
5.
Food Safety for the 21st Century, Avtor: Sara Mortimore
182,04 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
6.
Sanitation, Avtor: Mario Stanga
90,62 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
7.
The Art of Charcuterie, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), John Kowalski
243,81 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 3
.
.
8.
20,55 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
9.
The Modern Cafe, Avtor: Francisco J. Migoya, The Culinary Institute Of America (Cia)
243,81 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
10.
The Bar and Beverage Book, Avtor: Costas Katsigris, Chris Thomas
395,22 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
11.
Modern Buffets: Blueprint for Success, Avtor: Edward G. Leonard
271,98 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
12.
Food and Beverage Management, Avtor: Bernard Davis, Andrew John Lockwood, Ioannis S. Pantelidis, Peter Alcott
63,87 €
Predvideni rok dobave: 7-14 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
13.
28,50 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
14.
Math for the Professional Kitchen, Avtor: The Culinary Institute Of America (Cia), Laura Dreesen, Michael Nothnagel, Susan Wysocki
131,48 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
15.
The Professional Kitchen Manager, Avtor: David K. Hayes, Allisha A. Miller, Jack D. Ninemeier
122,86 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
Ocena kupcev: 0
.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja ››
.
.