.
 
.

Handbook of Probiotics and Prebiotics

Avtor:

.
Redna cena: 201,20 €
Predvideni rok dobave: 14-21 dni
.
.
Količina:  
.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 2,95 €, ne glede na količino in vrsto kupljenih izdelkov.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v prmeru nakupa takšnega izdelka poštnine ne boste plačali. 

Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners, American Express),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel in Simobil)
  • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
  • Račun z odlogom plačila (za javna podjetja)
Več o plačilih

Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.

Več o dostavi

To je spletna cena
Shrani v seznam želja
.

.

Opis



The science of probiotics and prebiotics has matured greatly and garnered more interest. This work includes methods protocols, cell line and animal models, and coverage of prebiotics. It provides information for the successful development of a pro or prebiotic product from laboratory to market.



PART I: PROBIOTICS. Chapter 1: Probiotic microorganisms. 1.1 Definition. 1.2 Screening, identification and characterization of Lactobacillus and Bifidobacillus strains. 1.3 Detection and enumeration of gastrointestinal microorganisms. 1.4 Enteric microbial community profiling in gastrointestinal tract by Terminal-Restriction Fragment Length Polymorphism (T-RFLP). 1.5 Effective dosage for probiotic effects. 1.6 Incorporating probiotics into foods. 1.7 Safety of probiotic microorganisms. 1.8 Legal status and regulatory issues. Chapter 2: Selection and maintenance of probiotic microorganisms. 2.1 Isolation of probiotic microorganisms. 2.2 Selection of probiotic mircroorganisms. 2.3 Maintenance of Probiotic Microorganisms. Chapter 3: Genetic modification of probiotic microorganisms. 3.1 Mutants obtained from probiotic microorganisms by random mutagenesis. 3.2 Plasmids. 3.3 Vectors for Lactobacilli and Bifidobacteria. 3.4 Genetic recombination. Chapter 4: Role of probiotics in health and diseases. 4.1 Cell line models in research. 4.2 Laboratory animal models in research. 4.3 Effects on human health and diseases. 4.4 Effects on farm animals. Chapter 5: Mechanisms of probiotics. 5.1 Adhesion to intestinal mucus
.
.
Oglejte si ostale knjige tega avtorja
.
.
Oglejte si vse knjige tega avtorja
.

O avtorju - Yuan Kun Lee

Obvestite me o novi knjigi tega avtorja

Želite, da vas po elektronski pošti obvestimo, ko izide nova knjiga ali ponatis katere od knjig tega avtorja?

DA - obveščajte me o novostih avtorja
.
.
.
.

Podrobnosti o izdelku

  • Obseg/št. strani: 596
  • Datum Izida:
  • Jezik: angleški
  • Vezava: Trda
  • ISBN/EAN: 9780470135440
  • Mere izdelka vxš: 23,9 x 16,4 cm
  • Založba Wiley and Sons Ltd
  • Avtor:
  • Povprečna ocena:
    Ocena kupcev: 0
    (0)

Mnenja kupcev

  0  ocen:
5 zvezdice
0%
(0)
4 zvezdice
0%
(0)
3 zvezdice
0%
(0)
2 zvezdice
0%
(0)
1 zvezdica
0%
(0)
Povprečna ocena kupcev:
Ocena kupcev: 0
(0 ocen uporabnikov )
.
Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:
 
.
.
.
.
.

Oznake kupcev o tem izdelku

Kliknite na posamezno oznako za prikaz vseh izdelkov označenih s to oznako:

Dodaj oznako:

Dodaj
.