ts: 29.9.2016 19:01:19

Frankfurt po Frankfurtu


Frankfurt po Frankfurtu
29. prodajna razstava tujih knjig


Knjigarna Konzorcij, 9. - 14. november 2015
 

Frankfurt po Frankfurtu

Že 29. leto zapored smo za vas pripravili prodajno razstavo tujih knjig Frankfurt po Frankfurtu, kjer si lahko ogledate izbor najboljših knjig, ki jih je v preteklem letu ponudila svetovna knjižna produkcija. Na letošnji razstavi je na ogled približno 7000 naslovov 443 tujih založnikov. Najbolj zastopani založniki so skupina Taylor & Francis, Wiley, Oxford in Cambridge UP, ameriške univerzitetne založbe, Elsevier in McGraw-Hill.

PARTNERSKO SODELOVANJE Z GZS

Letos poteka razstava v partnerskem sodelovanju z GZS, saj želimo strokovne knjige približati tudi gospodarskemu sektorju oziroma našim podjetjem. Zato smo letošnji prodajni razstavi Frankfurt po Frankfurtu dali podnaslov Ko znanje postane naložba . V prostorih GZS si boste od 9. do 14. novembra lahko ogledali posebno razstavo več kot 200 najboljših ekonomskih in poslovnih knjig. GZS je med njimi izbrala 14 takšnih, ki jih v branje in študij še posebej priporoča.

V času razstave vam nudimo 10% popust na vse predstavljene knjige:

DružboslovjeHumanistika
Ekonomija Naravoslovne vede
Tehnika in informatika    Umetnost in arhitektura

Leposlovje in jeziki    Priročniki in turistikaPodrobnejše informacije o dogodku si lahko ogledate na strani razstave:
Frankfurt po Frankfurtu O razstavi Izbor najboljših knjig 
Literarne nagrade 2015 Knjige slovenskih avtorjev v tujih jezikih


Vse knjige, ki so razstavljene lahko kupite preko spletne knjigarne Emka.si. Pregled vseh knjig je urejen po vsebinskih področjih na levi strani. Knjige so vam v času razstave v Konzorciju in na Emka.si na voljo z 10% popustom.


ts: 29.9.2016 19:01:19
Najbolj prodajani znotraj oddelka
Frankfurt po Frankfurtu
.