Letne naročnine - Revije

Weber - Velika knjiga peke na žaru

Image for Weber - Velika knjiga peke na žaru from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Weber - Velika knjiga peke na žaru

    Trda - 22. mar 2018
    ( 0 )
    ISBN/EAN:P_9789616612708
    Izdelek trenutno ni dobavljiv.
    Redna cena: 25,70 €

    3. natis

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 25,70 €
    Predvideni rok dobave: 7-9 dni
    Razprodano

    Opis

    Knjiga o žaru, ki jo potrebuje vsak mojster žara. Zajetna knjiga je prava enciklopedija veščin, tehnik in receptov: strokovno utemeljena, preverjena in natančno zapisana. Odpirali jo bomo vedno znova in zmeraj bo zadišalo po poletju. Prinaša nam 160 receptov za plinske, električne žare in klasične žare na oglje ter 1000 nazornih korak-za-korakom prikazov osnovnih tehnik in načinov priprave. Kako pripravimo žerjavico? Kako pečemo s pomočjo dima? Kako peči perutničke, kako burgerje, kako kotlete …? Je za zarebrnice boljša direktna ali indirektna vročina? Kako pravilno spečemo T-bone? Kako pripravimo celega piščanca na žaru? Kako pa je z ribami in morskimi sadeži? Kako speči jajčevce? In kako se lotiti mladega korenčka? Predstavljene so klasične jedi, kot so stejki, rebrca in burgerji, pa tudi izvirni recepti za ribe, morske sadeže, zelenjavo in sadje. Vse jedi so nadgrajene z recepti za omake, marinade in začimbne mešanice. Pri žaru so pomembne osnove, zato so natančno razloženi tudi temelji za popolno žerjavico z ogljem ali plinski žar, pa tudi napotki za direktno in indirektno peko na žaru, osnovno znanje vročega dimljenja in informacije o pravi opremi za žar. Izčrpne tabele in prikazi časov peke za različne tipe mesa in zelenjave bodo rešili marsikatero dilemo. - Več kot 1000 fotografij in opisov postopkov korak po koraku. - Pomembne osnovne tehnike in postopki priprave za peko na žaru. - Detajlni nasveti strokovnjakov za pripravo mesa, rib, zelenjave in sadja na žaru. - Temelji za popolno žerjavico z ogljem ali plinski žar. - Napotki za direktno in indirektno peko na žaru, osnovno znanje vročega dimljenja, informacije o pravi opremi za žar. - Izčrpne tabele in prikazi časov peke za različne tipe mesa in zelenjave. - Triki in nasveti velemojstrov žara v vseobsegajoči knjigi, ki vas bo osupnila.

    O avtorju

    -Jamie Purviance-

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: slovenski
    • Leto izida: 2018
    • Število strani: 320
    • ISBN/EAN: 9789616612708
    • Mere izdelka vxš: 28,5 x 22,5
    • Vezava: Trda
    • Datum Izida: 22.03.2018
    • Založba: Dedal D.O.O. Ljubljana
    • Avtor: Jamie Purviance
    • Prevajalec: Luka Novak
    • Povprečna ocena:
      ( 0 )

    Oglejte si več iz oddelkov:

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 0 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji