Vpišite vašo šolo

Superhrana za vsak dan

Prelistaj me Image for Superhrana za vsak dan from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Superhrana za vsak dan

    Trda - 05. sep 2016
    ( 4 )
    ISBN/EAN:P_9789610143062
    Redna cena: 34,96 €

    Težko pričakovano novo delo najpriljubljenejšega kuharja na svetu – recepti za zdravje in srečo!To je moja najbolj osebna knjiga doslej. Da sem jo lahko ustvaril, sem se podal na celostno popotovanje po svetu zdravja in prehrane. Z njo vas želim navdihniti, da bi uživali karseda zdravo, srečno in polno življenje, pri tem pa sem uporabil tisto, kar najbolje poznam – izjemno hrano. Hrano moramo ceniti, jo deliti in uživati v njej, zdrava hrana pa mora biti raznovrstna, okusna in predvsem zabavna. Knjiga je polna polnovrednih in uravnoteženih obrokov, ki vas bodo nasitili in zbudili vaše brbončice. Ker sem posvetil veliko časa področju prehranskih vrednosti, mi lahko zaupate, da je vsak recept dobra izbira. Če iz knjige poberete le peščico dobrih idej, boste začeli razmišljati drugače o hrani. S to knjigo vam želim pomagati, da se boste o svoji prehrani večinoma odločali prav.
    - Z ljubeznijo, Jamie xxx

    Jamie Oliver je svetovna zvezda na področju kuhanja in prehranskih kampanj. V šestnajstletni karieri snemanja kuharskih oddaj in izdajanja knjig je navdihnil na milijone ljudi, da so se lotili kuhanja in uživanja sveže, okusne hrane. Z dobrodelno organizacijo Jamie Oliver Food Foundation in vsakoletnim dogodkom Food Revolution Day želi izboljšati življenje ljudi po vsem svetu z izobraževanjem o boljši prehrani.

    Jamie je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev The Cricketers v mestu Clavering v grofiji Essex v Angliji. Po šolanju je začel delati kot chef, kar ga je pripeljalo v The River Café, kjer ga je opazila televizijska produkcijska ekipa. Tako se je leta 1999 začela serija Goli kuhar.

    Leta 2001 je prenehal snemati serijo in odprl restavracijo Fifteen v Londonu, ki še danes usposablja težavno in zapostavljeno mladino za delo v gostinstvu. Nekaj let zatem je začel pozivati k izboljšanju kakovosti šolske prehrane v Združenem kraljestvu, kar je prispevalo k velikim spremembam v šolski prehrani. Njegova Fundacija upravlja restavracijo Fifteen restaurant in program vajeniškega usposabljanja v Londonu, sestrski restavraciji v Cornwallu in Amsterdamu in središča Jamiejevega t. i. Ministrstva za prehrano (Ministry of Food Centres) v Združenem kraljestvu in Avstraliji. Jamie je zasnoval tudi tečaje Home Cooking Skills, ki potekajo v srednjih šolah, in Kitchen Garden Project, novi program izobraževanja osnovnošolcev o gojenju vrtnin in pripravi hrane. Jamie Oliver Food Foundation v ZDA poskuša izboljšati znanje šolarjev, podjetij in skupnosti o primerni prehrani, s programi, ki potekajo v sodelovanju s partnerji, pa se to znanje trudi prenesti tudi širše.

    V njegovi uspešni poslovni mreži so mednarodne verige restavracij Barbecoa in Jamie’s Italian po vsem Združenem kraljestvu in drugod po svetu, poleg tega pa še cela paleta živilskih in neživilskih izdelkov, ki jih prodajajo po vsem svetu.

    Jamie Oliver redno piše za svojo revijo Jamie Magazine, se pojavlja na svojih kanalih spletnega portala YouTube z imenoma »Jamie Oliver’s Food Tube« in »Drinks Tube«, razvil je pet nagrajenih aplikacij za telefone in napisal šestnajst uspešnih knjig, od katerih je številne spremljala tudi televizijska serija. Živi
    v Londonu in Essexu z ženo Jools in njunimi štirimi otroki: Poppy, Daisy, Petal in Buddyjem.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 34,96 €
    Brezplačna dostava
    Na zalogi, dobava takoj.
    Dodaj v košarico

    Kupi v kompletu

    Kupi Superhrana za vsak dan + Prihranimo z Jamiejem skupaj ter prihrani dodatnih 5,24 € (7.49%)

    Opis

    Težko pričakovano novo delo najpriljubljenejšega kuharja na svetu – recepti za zdravje in srečo!To je moja najbolj osebna knjiga doslej. Da sem jo lahko ustvaril, sem se podal na celostno popotovanje po svetu zdravja in prehrane. Z njo vas želim navdihniti, da bi uživali karseda zdravo, srečno in polno življenje, pri tem pa sem uporabil tisto, kar najbolje poznam – izjemno hrano. Hrano moramo ceniti, jo deliti in uživati v njej, zdrava hrana pa mora biti raznovrstna, okusna in predvsem zabavna. Knjiga je polna polnovrednih in uravnoteženih obrokov, ki vas bodo nasitili in zbudili vaše brbončice. Ker sem posvetil veliko časa področju prehranskih vrednosti, mi lahko zaupate, da je vsak recept dobra izbira. Če iz knjige poberete le peščico dobrih idej, boste začeli razmišljati drugače o hrani. S to knjigo vam želim pomagati, da se boste o svoji prehrani večinoma odločali prav.
    - Z ljubeznijo, Jamie xxx

    Jamie Oliver je svetovna zvezda na področju kuhanja in prehranskih kampanj. V šestnajstletni karieri snemanja kuharskih oddaj in izdajanja knjig je navdihnil na milijone ljudi, da so se lotili kuhanja in uživanja sveže, okusne hrane. Z dobrodelno organizacijo Jamie Oliver Food Foundation in vsakoletnim dogodkom Food Revolution Day želi izboljšati življenje ljudi po vsem svetu z izobraževanjem o boljši prehrani.

    Jamie je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev The Cricketers v mestu Clavering v grofiji Essex v Angliji. Po šolanju je začel delati kot chef, kar ga je pripeljalo v The River Café, kjer ga je opazila televizijska produkcijska ekipa. Tako se je leta 1999 začela serija Goli kuhar.

    Leta 2001 je prenehal snemati serijo in odprl restavracijo Fifteen v Londonu, ki še danes usposablja težavno in zapostavljeno mladino za delo v gostinstvu. Nekaj let zatem je začel pozivati k izboljšanju kakovosti šolske prehrane v Združenem kraljestvu, kar je prispevalo k velikim spremembam v šolski prehrani. Njegova Fundacija upravlja restavracijo Fifteen restaurant in program vajeniškega usposabljanja v Londonu, sestrski restavraciji v Cornwallu in Amsterdamu in središča Jamiejevega t. i. Ministrstva za prehrano (Ministry of Food Centres) v Združenem kraljestvu in Avstraliji. Jamie je zasnoval tudi tečaje Home Cooking Skills, ki potekajo v srednjih šolah, in Kitchen Garden Project, novi program izobraževanja osnovnošolcev o gojenju vrtnin in pripravi hrane. Jamie Oliver Food Foundation v ZDA poskuša izboljšati znanje šolarjev, podjetij in skupnosti o primerni prehrani, s programi, ki potekajo v sodelovanju s partnerji, pa se to znanje trudi prenesti tudi širše.

    V njegovi uspešni poslovni mreži so mednarodne verige restavracij Barbecoa in Jamie’s Italian po vsem Združenem kraljestvu in drugod po svetu, poleg tega pa še cela paleta živilskih in neživilskih izdelkov, ki jih prodajajo po vsem svetu.

    Jamie Oliver redno piše za svojo revijo Jamie Magazine, se pojavlja na svojih kanalih spletnega portala YouTube z imenoma »Jamie Oliver’s Food Tube« in »Drinks Tube«, razvil je pet nagrajenih aplikacij za telefone in napisal šestnajst uspešnih knjig, od katerih je številne spremljala tudi televizijska serija. Živi
    v Londonu in Essexu z ženo Jools in njunimi štirimi otroki: Poppy, Daisy, Petal in Buddyjem.

    O avtorju

    -Jamie Oliver-

    Jamie Oliver je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev The Cricketers v mestu Clavering v grofiji Essex. Potem ko je putil šolo, da bi sledil sanjam o karieri v cateringu, je pristal v londonski restavraciji Neal Street, pozneje pa v The River Cafe, kjer ga je opazila televizijska ekipa.

    Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Odtlej je odprl restavracijo Fifteen v Londonu, preobrazil šolske malice v veliki Britaniji in vnesel revolucionarne spremembe v kuhinje doma. Njegova dodrobelna organizacija Jamie Oliver Foundation si prizadeva, da bi s hrano izboljšala življenje ljudi po vsem svetu. Fundacija upravlja skupino Fifteen Restaurant Group, ki usposablja zapostavljeno mladino iz šibkejših socialnih okolij za kuharje, in središče jamiejevega  t. i. ministrstva za prehrano (Ministry of Foof Centres), ki ljudem v veliki Britaniji in tujini omogoča osvoji osnove spretnosti kuhanja. Fundacija se trenutno ukvarja z vzpostavitvijo izobraževalne sheme šolskih kuharhjev in projekta povezanosti med kuhinjo in vrtom v osnovnih šolah.

    Jamie sodeluje tudi pri tečajih Home Cooking Skills, ki potekajo v srednjih šolah. V njegovi uspešni poslovni mreži so verige restavracij Jamie's Italian, paleta živilskih in neživilskih izdelkov ter Jamies at Home, podjetje za direktno prodajo, ki je v Veliki Britaniji odprlo več kot tri tisoč delovnih mest.Jamie piše za medije po vsem svetu, med drugim za lastno revijo Jamie Magazine. Živi v Londonu in Essexu z ženo Jools in njunimi štirimi otroki.

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (2)
    (1)
    (1)
    (0)
    (0)
    ( 4 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji

    IZDANA KNJIGA
    Anonymous , 24-10-2016
    Zelo lepa knjiga