Naravno konzerviranje hrane

Image for Naravno konzerviranje hrane from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Naravno konzerviranje hrane

    Trda - 23. nov 2016
    ( 0 )
    ISBN/EAN:P_9789617004021
    Redna cena: 25,00 €

    Naravno konzerviranje hrane : najboljši recepti biovrtnark in biovrtnarjev

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 25,00 €
    Rok dobave: 2-3 dni
    Dodaj v košarico

    Opis

    V knjigi so objavljeni najboljši recepti za naravno shranjevanje hrane, ki so jih zapisali bralci francoske revije o biovrtnarjenju Quatre Saisons du jardin bio. Nekateri so klasični, večino pa so si avtorji izmislili ali so jih prilagodili in še niso bili objavljeni. Vsi recepti so preverjeni in preprosti za uporabo v gospodinjstvu: - sestavine so lokalnega izvora (razen nekaterih izjem), - konzerviranje je čim bolj naravno, brez zamrzovalnika in s čim krajšo toplotno obdelavo, - najbolje se ohranita izvirni okus in hranilna vrednost sestavin. V desetih poglavjih je podanih deset načinov naravnega konzerviranja: Shranjevanje v zemlji, silosu, kleti in na podstrešju, Sušenje, Mlečnokislinska fermentacija (kisanje), Konzerviranje s toplotno obdelavo: kratko vrenje in pasterizacija, Vlaganje v olje, Vlaganje v kis, Soljenje, Marmelade in drugi sladki shranki, Sladko-kisli shranki in Vlaganje v vino in žganje, s katerimi boste živila shranili v najboljših pogojih.

    Podrobnosti o izdelku

    • Leto izida: 2016
    • ISBN/EAN: 9789617004021
    • Vezava: Trda
    • Datum Izida: 23.11.2016
    • Založba: Viharnik D.O.O.
    • Prevajalec: Barbara Müller
    • Povprečna ocena:
      ( 0 )

    Oglejte si več iz oddelkov:

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 0 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji