• Domov
  • Dostava | Emka.si

Redna dostava po Sloveniji - Pošta Slovenije

Za nakupe nad 59 € in dostavo v Sloveniji je dostava brezplačna.


Stroški priprave blaga in pošiljanja za redna naročila znašajo 3,99 €. Stroški so enotni ne glede na število naročenih izdelkov. 


*Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za nakazilo, pri plačilu s kreditno kartico ali po predračunu (le pravne osebe) pa te provizije ni. Če se želite izogniti tej proviziji, svetujemo izbiro plačila s kreditno kartico. Emka.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije.
 

Provizija pri UPN položnicah je naslednja

Vplačilo obrazca UPN z OCR vrstico in izjavo: 1,15 €

Vplačilo obrazca UPN, BN 02 in PP 02 :

  • do 98,00 €: 1,15 €

  • nad 98,00 €do 501,00 €: 1,17 % od vrednosti

  • nad 501,00 €: 5,36 € + 0,30% od vrednosti

Čas dostave

Blago dostavljamo iz zaloge po vsej Sloveniji. Pri vseh artiklih je naveden predviden rok dostave, ki velja za naročila oddana do 11. ure delovnega dne. Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelka v vašem naročilu. Status svojih naročil lahko vedno spremljate po prijavi na Emka.si na Moja stran / Moji nakupi. Na dan, ko paket zapusti naš odpremni center, boste prejeli obvestilo o odpremi na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Če potrebujete knjigo nujno do določenega datuma (rojstni dnevi, turistični vodniki) vam svetujemo, da naročilo oddate dovolj zgodaj, vsaj 5 dni pred planiranim dobavnim rokom. 


Naslovi za dostavo

Blago za končne kupce lahko dostavimo na vsak naslov v Sloveniji ali tujini. Naročila pravnih oseb lahko dostavimo le na naslov uradnega sedeža podjetja ali naslove uradnih poslovnih enot.


Prednaročila

V primerih prednaročil vam izdelke dostavimo takoj po prejemu v skladišče. Datum izdaje je vedno naveden pri posamezni knjigi.
Vsa naročila sprejeta do 11.00 ure med delovnimi dnevi gredo v izvedbo še isti dan. Ker skoraj vse knjige v ponudbi dobavljamo iz zaloge, boste večino tako oddanih naročil prejeli že v naslednjih 3 dneh. Pošta Slovenije zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji v najkasneje 3 delovnih dneh, odvisno od kraja vaše pošte. Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na emka@emka.si, navedite številko naročila in jasen opis reklamacije. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času, med delovniki najkasneje v 24 urah od prejema e-maila.


REDNA DOSTAVA V TUJINO - POŠTA SLOVENIJE

V tujino dostavlja Pošta Slovenije. Stroški dostave v tujino so 10 € za naročilo in 4 € za vsak posamezni izvod izdelka.
 

Želite prevzem knjige kadarkoli, 24 ur na dan, 7 dni v tednu?

Naročite dostavo v PS PAKETOMAT!

Izberite Pošto Slovenije za dostavo knjige, za vaš naslov izpišite lokacijo (naslov) enega izmed 24 paketomatov po Sloveniji, dodajte vašo telefonsko številko in prevzemite knjigo.

Več informacij in lokacije paketomatov si oglejte na www.pspaketomat.si