• Domov
  • Varnost in varovanje osebnih podatkov | Emka.si

Varnost in varovanje osebnih podatkov

Varnost

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita podjetji Mladinska knjiga Trgovina, d.o.o., in Telemach, d.o.o. Storitev posredovanja izvaja sistem EON MegaPOS. Avtorizacije kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov v bančnem sistemu.

Jamčimo, da je vsak nakup v spletni trgovini Emka.si varen. Vse varne https strani se izvajajo na straneh emka.si (Mladinska knjiga Trgovina, d.o.o.) in so overjene s strani podjetja Thawte.

Varnost igra v spletni trgovini Emka.si osrednjo vlogo. Uporabljen je Secure Socket Layers (SSL), napreden medmrežni varnostni sistem za zaščito vaših podatkov. Vsi vaši osebni podatki se med prenosom šifrirajo in je nemogoče, da bi jih katerakoli nepooblaščena oseba prestregla in zlorabila.

Varovanje osebnih podatkov

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da Mladinska knjiga Trgovina d.o.o. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01).