SLOVENŠČINA ZA VSAKDAN 7, Izdaja s plusom, samostojni delovni zvezek za slovenščino v 7. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO)

Image for SLOVENŠČINA ZA VSAKDAN 7, Izdaja s plusom, samostojni delovni zvezek za slovenščino v 7. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  SLOVENŠČINA ZA VSAK DAN 7, Izdaja s plusom, samostojni delovni zvezek za slovenščino v 7. razredu osnovne šole

  Broširana s PVC ovitkom - 13. maj 2015
  ( 1 )
  ISBN/EAN:P_9789612716608
  Redna cena: 17,90 €
  9789612716608 - Založba Rokus Klett, d.o.o.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 17,90 €
  Predviden rok dobave: 2 - 4 dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  V prenovljenem gradivu Slovenščina za vsak dan – izdaja s plusom so metajezikovni oz. jezikovnosistemski cilji smiselno zgoščeni v posebnih učnih enotah. Na naslovni strani vsake enote so pod zaporedno številko in naslovom enote navedeni temeljni učni cilji; z njimi želimo učenca motivirati za razmišljanje in raziskovanje napovedanih temeljnih pojmov. Vse učne enote se začnejo z motivacijskimi nalogami; tem v večini enot sledi izhodiščno besedilo. Izhodiščna besedila so posodobljena, nekaj je tudi novih. Tudi naloge, ki sledijo branju/poslušanju izhodiščnih besedil, so prenovljene – z njimi učence spodbujamo k različnim dejavnostim in pri njih razvijamo višje miselne procese; dodanih je več nalog za sintezo in uporabo novega znanja. Poleg tega so na koncu večine enot v posebnem podpoglavju (z naslovom Vaja dela mojstra) zbrane naloge za ponavljanje in utrjevanje znanega ter za povezovanje novega z znanim.

  O avtorju

  -Marja Bešter Turk-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 1 )

  Komentarji