Slovenščina od A do Ž = Slovenački od A do Ž (nova izdaja)

Image for Slovenščina od A do Ž = Slovenački od A do Ž (nova izdaja) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Slovenščina od A do Ž = Slovenački od A do Ž (nova izdaja)

  Mehka - 20. apr 2022
  ( 0 )
  ISBN/EAN:P_9789619532812
  Redna cena: 30,00 €

  Učbenik v srbskem prevodu je namenjen študentom slovenščine ali udeležencem tečajev, ki želijo po Skupnem evropskem jezikovnem okviru doseči stopnjo znanja A1 (vstopna raven) in A2 (vmesna raven).

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 30,00 €
  Predviden rok dobave: 4-6 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Učbenik v srbskem prevodu je namenjen študentom slovenščine ali udeležencem tečajev, ki želijo po Skupnem evropskem jezikovnem okviru doseči stopnjo znanja A1 (vstopna raven) in A2 (vmesna raven).

  Vsak izmed desetih vsebinskih sklopov oziroma lekcij vsebuje nabor leksikalnih in slovničnih novosti, ki jih mora naslovnik s krajšimi dvojezičnimi besedili usvojiti in utrditi. Poudarek je na praktičnem delu utrjevanja izgovarjave, pisave, pravilnih oblik in pomenov besed in njihove razvrstitve v stavčno poved. Nove pomenske in slovnične vsebine se nadgrajujejo in jezikovno in slovnično stopnjujejo.

  Uporabnika 10 lekcij s 26 besedili vodi skozi vsakdanje življenjske situacije. Poleg kratkih razlag so sestavni del učbenika še vaje, rešitve, slovnične tabele z vsemi pregibalnimi vzorci ter slovensko-srbski slovar z 2300 besedami. Učbenik je primeren tudi za samouke, saj so vsa besedila naglašena, za slušno razumevanje pa so dodani tudi zvočni posnetki besedil iz lekcij. Barvita oprema knjige s številnimi fotografijami in ilustracijami poskrbi za popestritev in prijaznost učnega gradiva.

  O avtorju

  -Rada Lečič-

  Rada Lečič s slovničnimi priročniki in učbeniki dosledno sledi svojemu poslanstvu – uporabnikom na prijazen način predajati znanje slovenskega jezika.

  Diplomirala je na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani iz slovenskega in italijanskega jezika s književnostjo. Magistrirala je leta 1990 iz sodobne slovenske književnosti. Slovenščino je poučevala na univerzah v Rimu, Vidmu, Padovi in Trstu, kjer uči še danes. Napisala je več priročnikov: Osnove slovenskega jezika (tudi v angleškem in italijanskem prevodu); učbenik v dveh delih Slovenščina od A do Ž (tudi v angleškem, italijanskem, nemškem in srbskem prevodu); Slovenski predlogi in frazemi (tudi z italijanskim prevodom), Slovenski glagol: oblikoslovni priročnik in slovar slovenskih glagolov / Slovene verb: a morphological manual and dictionary of Slovene verbs (s prevodi v več jezikov); kartice Igraje do znanja slovenščine in Prepletenke.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  • Jezik: slovenski, srbski
  • Leto izida: 2022
  • ISBN/EAN: 9789619532812
  • Vezava: Mehka
  • Datum Izida: 20.04.2022
  • Založba: Gaya D.o.o.
  • Avtor: Rada Lečič
  • Povprečna ocena:
   ( 0 )

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 0 )

  Komentarji