Skrivnost ljubezni, zdravja in denarja: nadaljevalni tečaj

Prelistaj me Image for Skrivnost ljubezni, zdravja in denarja: nadaljevalni tečaj from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Skrivnost ljubezni, zdravja in denarja: nadaljevalni tečaj

  Broširana - 06. jan 2023
  ( 0 )
  ISBN/EAN:P_9789610167556
  Redna cena: 32,99 €

  Nadaljevalni tečaj Rhodne Byrne, avtorice fenomena z nazivom Skrivnost, vas uči, kako lahko zakon privlačnosti uporabite na treh najpomembnejših področjih življenja: odnosih, zdravju in denarju – in dosežete osebno zadovoljstvo, izpolnjujoče odnose, sijajno zdravje, bogastvo in uspeh.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 32,99 €
  Predviden rok dobave: 2-4 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Nadaljevalni tečaj Rhodne Byrne, avtorice fenomena z nazivom Skrivnost, vas uči, kako lahko zakon privlačnosti uporabite na treh najpomembnejših področjih življenja: odnosih, zdravju in denarju – in dosežete osebno zadovoljstvo, izpolnjujoče odnose, sijajno zdravje, bogastvo in uspeh.

  Ta knjiga vam nazorno in po korakih pokaže, kako. In sicer z lekcijami, nasveti in nauki iz resničnih zgodb tistih, ki so uporabljali Skrivnost, da so si izboljšali življenje. Rhonda Byrne govori o tem, kako lahko moč pozitivnega razmišljanja in čustev, podprta z vsakodnevnimi vajami hvaležnosti in vizualizacije, vsakogar vodi k življenju kot v sanjah.

  Skrivnost ljubezni

  »Morda iščete popolnega partnerja ali pa želite zakrpati zakonsko zvezo, izboljšati odnose s sodelavci, popraviti odnose z družino in prijatelji ali najti nove prijatelje«, piše svetovno znana avtorica, ki se je v življenju tudi sama soočila z izgubami, polomi ter delala do onemoglosti. Potem je odkrila skrivnost, ki ji je, kot razkriva v nadaljevanju, »spremenila vse vidike življenja, tudi zdravje, finance in odnose«.

  V resnici si vsak človek na tem planetu želi biti le srečen oziroma doseči to, za kar misli, da ga bo osrečilo, naj gre za zdravje, denar, ljubeč odnos, materialne stvari, dosežke, službo ali karkoli drugega. A svojevrstna ironija je, pojasnjuje avtorica v nadaljevanju, »da le srečni pritegnemo vse ljudi, okoliščine in dogodke, ki nam prinesejo še več sreče. Srečne stvari so smetana na torti, torta pa je sreča.«

  Kar seješ, to žanješ!

  Kvantni fiziki pojasnjujejo, da je vse v vesolju sestavljeno iz energije, ki niha na določeni frekvenci. In tudi misli so iz energije; lahko jih izmerimo in ugotovimo, da imajo določeno frekvenco, zato z mislimi nazaj k sebi pritegnete ljudi, okoliščine in dogodke, ki so na isti frekvenci. Po zakonu privlačnosti v življenje tudi pritegnemo stvari, o katerih največ razmišljamo.

  Če mislimo pozitivno, v svoje življenje pritegnemo pozitivne ljudi, okoliščine in dogodke. Enako osupljivi so rezultati na področju zdravja in denarja, saj lahko z mislimi in vizualizacijo močno in zavestno vplivamo na svoje zdravje in dobro počutje v prihodnosti.

  Prosite, verjemite, sprejmite!

  Pojmi, predstavljeni v poglavjih o skrivnosti ljubezni, zdravja in denarja, služijo kot pomoč pri odkrivanju in odpravljanju negativnih prepričanj, ki jih morda gojite do ljudi, partnerjev oziroma partneric, bolezni, službe, šefa ali sodelavcev. Z vajami si lahko v podzavesti utrdite nova prepričanja in ste sprememba, ki jo želite videti v svetu. Če želite biti srečni, zdravi in pritegniti denar, piše Rhonda Byrne, se morate najprej zavestno osredotočiti na te cilje.


  ***

  O avtorici:

  Rhonda Byrne je avtorica Skrivnosti, dokumentarnega filma in uspešne knjige, prevedene v več kot petdeset jezikov ter ene izmed najdlje prodajanih na seznamih uspešnic. Rhonda je napisala še štiri izjemne knjige: Moč, Čarobnost, Junak in Največja skrivnost. www.thesecret.tv

  O avtorju

  -Rhonda Byrne-

  Rhonda Byrne (1951) je avstralska producentka, ki je združila skupino piscev, duhovnikov, učiteljev, filmskih ustvarjalcev, oblikovalcev in založnikov ter z njimi leta 2006 posnela dokumentarec Skrivnost.

  Sporočilo in vizija filma sta osrečila milijone ljudi, film pa je zanetil pravo svetovno gibanje. Še istega leta je avtorica izdala tudi knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in še danes ostaja ena najdlje prodajanih uspešnic 21. stoletja.

  »Velika skrivnost življenja je zakon privlačnosti, ki pravi, da se podobne stvari privlačijo. To pomeni, da v svoje življenje pritegnete izkušnje in okoliščine, ki so kakor misli in podobe, ki se vam porajajo v glavi. Tisto, o čemer nenehno premišljujete, boste pritegnili v svoje življenje,« trdi Rhonda Byrne, z njo pa tudi milijoni njenih sledilcev.

  Avtorica je po velikem uspehu Skrivnosti napisala še več knjig, in sicer: Moč, Čarobnost in Junak. Leta 2016 se je seriji knjig o Skrivnosti pridružila tudi Kako mi je Skrivnost spremenila življenje.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 0 )

  Komentarji