Rudolphova pekarna: 130 receptov Rudolpha van Veena

Image for Rudolphova pekarna: 130 receptov Rudolpha van Veena from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Rudolphova pekarna: 130 receptov Rudolpha van Veena

    Trda - 18. nov 2022
    ( 0 )
    ISBN/EAN:P_9789619586136
    Redna cena: 39,90 €

    130 novih receptov za osupljivo okusne torte, piškote, pite in svež kruh. V knjigi je zapečena neskončna ljubezen mojstra slaščičarja do sladkih in slanih draguljev. Kuharica z Rudolphovimi osebnimi dodatki in zlatimi pravili, kako postati izurjen domači slaščičar.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 39,90 €
    Predviden rok dobave: 4-6 delovnih dni
    Dodaj v košarico

    Opis

    130 novih receptov za osupljivo okusne torte, piškote, pite in svež kruh. V knjigi je zapečena neskončna ljubezen mojstra slaščičarja do sladkih in slanih draguljev. Kuharica z Rudolphovimi osebnimi dodatki in zlatimi pravili, kako postati izurjen domači slaščičar.

    O avtorju

    -Rudolph Van Veen-

    Otroške sanje Rudolpha van Veena so bile postati kuhar. Petinštirideset let pozneje je uspešno zaključil kulinarično šolo v Bredi, delal je kot glavni kuhar v Švici, specializiral se je za slaščičarske proizvode, zdaj pa dela kot kuhar za inštitucijo Stichting Vakbekwaamheid Horeca, kar je največji kompliment, ki ga Nizozemec lahko dobi. Večkrat je zmagal na državnih in mednarodnih kulinaričnih tekmovanjih. V domovini je dobil štiri prve nagrade na tekmovanju Zilveren Koksmuts, kot član nizozemskih kulinaričnih ekip pa je dobil nagrade na tekmovanjih v Frankfurtu, Sydneyju, Londonu in Singapurju. Rudolph je že dvanajst let eden najbolj priljubljenih nizozemskih kuharjev, eden njegovih najuspešnejših projektov pa je serija "Pekarna na avtobusni postaji" (potujoča pekarna), ki deset odstotkov svojih prihodkov nameni v dobrodelne namene. Rudolph vodi štiri kulinarične oddaje na kanalu 24KITCHEN.

    Podrobnosti o izdelku

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 0 )

    Komentarji