Repa in krompir: najbolj prizemljena veganska kuharica

Prelistaj me Image for Repa in krompir: najbolj prizemljena veganska kuharica from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Repa in krompir: najbolj prizemljena veganska kuharica

    Trda - 26. nov 2021
    ( 3 )
    ISBN/EAN:P_9789612824952
    Redna cena: 29,99 €

    Priljubljeni Sašo Šketa, ki ga radi spremljamo na kuharskih spletnih straneh presno.si in sketa.si, je v najbolj prizemljeni veganski kuharici zbral več kot 80 preprostih in preverjenih receptov za dobrote, pripravljene popolnoma na rastlinski osnovi, ne da bi bil pri tem žrtvovan okus. Med njimi so dobre slovenske klasične jedi v rastlinski izvedbi (dušena repa z matevžem, tople kmečke murke, čufte v paradižnikovi omaki, pustni krofi, orehova potica …) pa tudi modernejše dobrote (čili z zelenjavo, špinačna lazanja s čebulo, ajdovi falafli z rdečim zeljem, čokoladna torta s pomarančo …).

    Recepti so razdeljeni po letnih časih, pripravljeni pa so iz lokalnih sezonskih sestavin – ne iz mehiškega avokada, temveč iz slovenskega krompirja, repe, kolerabe, pastinaka … S svojimi recepti nam Šketa predstavlja preprost način, kako lahko v svoj jedilnik vključimo čim več rastlinsko obarvane prehrane, v njej pa bodo ideje za pestrejši in slastnejši jedilnik našli tudi tisti, ki se v celoti prehranjujejo vegansko.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 29,99 €
    Predviden rok dobave: 2-3 delovne dni
    Dodaj v košarico

    Kupi v kompletu

    Kupi Repa in krompir: najbolj prizemljena veganska kuharica + Predpasnik s prazničnim motivom, LOVE AND COOKIES skupaj ter prihrani dodatnih 1,49 € (3.32%)

    Opis

    Priljubljeni Sašo Šketa, ki ga radi spremljamo na kuharskih spletnih straneh presno.si in sketa.si, je v najbolj prizemljeni veganski kuharici zbral več kot 80 preprostih in preverjenih receptov za dobrote, pripravljene popolnoma na rastlinski osnovi, ne da bi bil pri tem žrtvovan okus. Med njimi so dobre slovenske klasične jedi v rastlinski izvedbi (dušena repa z matevžem, tople kmečke murke, čufte v paradižnikovi omaki, pustni krofi, orehova potica …) pa tudi modernejše dobrote (čili z zelenjavo, špinačna lazanja s čebulo, ajdovi falafli z rdečim zeljem, čokoladna torta s pomarančo …).

    Recepti so razdeljeni po letnih časih, pripravljeni pa so iz lokalnih sezonskih sestavin – ne iz mehiškega avokada, temveč iz slovenskega krompirja, repe, kolerabe, pastinaka … S svojimi recepti nam Šketa predstavlja preprost način, kako lahko v svoj jedilnik vključimo čim več rastlinsko obarvane prehrane, v njej pa bodo ideje za pestrejši in slastnejši jedilnik našli tudi tisti, ki se v celoti prehranjujejo vegansko.

    O avtorju

    -Sašo Šketa-

    Sašo Šketa (1981) je oblikovalec in kulinarični bloger.

    Študiral je vizualne komunikacije na Fakulteti za dizajn in že dvanajst let zapisuje recepte na svojih blogih presno.si in sketa.si. Spletni mesti trenutno mesečno dosežeta več kot 50.000 različnih uporabnikov mesečno. Je reden gost oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, leta 2017 pa je bil tekmovalec v resničnostnem šovu MasterChef Slovenija, kjer je dosegel 7. mesto. V samozaložbi je izdal že štiri kuharske knjige, njegova spletna kuharska oddaja pa tedensko doseže okoli 20.000 ogledov. Uspešno sodeluje z več podjetji, zanje pripravlja kulinarično obarvane vsebine, razvija recepte, fotografira in stilira jedi.

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: slovenski
    • Leto izida: 2021
    • Število strani: 206
    • ISBN/EAN: 9789612824952
    • Mere izdelka vxš: 195 x 250
    • Vezava: Trda
    • Datum Izida: 26.11.2021
    • Založba: Cankarjeva založba
    • Avtor: Sašo Šketa
    • Zbirka: Cz: Kuharice
    • Povprečna ocena:
      ( 3 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (3)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 3 )

    Komentarji