Vse za šolo na Emka.si

PRVA POMOČ IN NUJNA MEDICINSKA POMOČ, učbenik

Image for PRVA POMOČ IN NUJNA MEDICINSKA POMOČ, učbenik from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  PRVA POMOČ IN NUJNA MEDICINSKA POMOČ, učbenik za modul Zdravstvena nega v izobraževalnem programu Zdravstvena nega za vsebinski sklop Prva pomoč

  Mehka - 25. sep 2017
  ( 2 )
  ISBN/EAN:P_9789616864268
  Redna cena: 27,90 € 27,06 €
  9789616864268 - Grafenauer Založba d.o.o.

  Razvoj in nova spoznanja, ki so pomembna za hitro, varno, kakovostno in kompetentno obravnavo pacienta pri poškodbi in drugih nujnih stanjih, so narekovala nastanek tega učbenika oz. priročnika.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 27,06 €
  Prednaročilo do 31. 7. 2021. Dobava med 9. 8. in 27.8.2021
  Dodaj v košarico

  Opis

  Razvoj in nova spoznanja, ki so pomembna za hitro, varno, kakovostno in kompetentno obravnavo pacienta pri poškodbi in drugih nujnih stanjih, so narekovala nastanek tega učbenika oz. priročnika. Gre za obsežno in sodobno delo, v katerem so zajeta vsa temeljna znanja s področja reševalne dejavnosti pri oskrbi dojenčka, otroka in odraslega pacienta.

  Poglavja so zasnovana pregledno in oblikovno privlačno. Vsebine so podane razumljivo, sistematično in nazorno. Učno snov ponazarja in smiselno dopolnjuje obilica fotografij, ilustracij, tabel in zanimivi praktični primeri. Rubrika Za več znanja je namenjena poglabljanju znanja in dodatni razlagi učne vsebine.

  Rubrika Povežimo znanje usmerja k povezovanju znanj iz drugih predmetov in strokovnih modulov ter izvajanju učnih situacij. Praktični primeri spodbujajo h kritičnemu razmišljanju, samostojnemu delu in utrjevanju učne snovi. Rubrika Zanimivost usmerja k motivaciji in širitvi znanja. Vsako poglavje je zaključeno s Povzetkom v veznem besedilu ali v obliki miselnega vzorca, kar olajša ponavljanje in omogoča pregled učnih vsebin. Pojmovni slovarček na koncu učbenika pa omogoča hitro pridobitev informacij in razlago strokovnih pojmov. Učne vsebine, ki se navezujejo na oskrbo poškodovanega dojenčka in otroka, so v barvni podlagi z oznako medvedka.

  O avtorju

  -Patricija Valentina Kobilšek-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (2)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 2 )

  Komentarji