Podpisane knjige

Pasji mož: Materin vrh (10. knjiga) (PODPISANA knjiga)

Prelistaj me Image for Pasji mož: Materin vrh (10. knjiga) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Pasji mož: Materin vrh (10. knjiga) (PODPISANA knjiga)

  Trda - 19. avg 2022
  ( 1 )
  ISBN/EAN:P_9789610165422
  Redna cena: 21,99 €

   ✎ Knjiga s posvetilom in podpisom prevajalca! 

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 21,99 €
  Predviden rok dobave: 2-3 delovne dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Pasji mož: Materin vrh (10. knjiga) (PODPISANA knjiga) + Pasji mož, pliš, 22 cm skupaj ter prihrani dodatnih 3,00 € (7.15%)

  Kupi skupaj in prihrani

  Prelistaj me
  Pasji mož: Materin vrh (10. knjiga) (PODPISANA knjiga)
  21,99 €
  V kolikor boste poleg izdelka Pasji mož: Materin vrh (10. knjiga) (PODPISANA knjiga) , kupili še katerega od izdelkov spodaj, lahko vsak dodani izdelek kupite po dodatno nižji ceni.

  Opis

   ✎ Knjiga s posvetilom in podpisom prevajalca! 


  Deseti del zabavnih dogodivščin priljubljenega policista s pasjo glavo. Serija Pasji mož v odličnem prevodu Boštjana Gorenca – Pižame navdušuje slovenske bralce vseh starosti in zavzema vse več klinov na lestvicah najbolj branih knjig.

  Medtem ko Pasji mož okreva po nesreči na stranišču in zaradi tega nosi sramotni luster sramu, skuša zlobnež Dedi s pomočjo Velikega Joža pobegniti iz ječe. Končno je namreč spisal svoj zlobni načrt in za uresničitev potrebuje samo še dve sestavini: živo razpršilo in rastni sprej. Ko Peterček po televiziji razkazuje svoj skrivni laboratorij, Dedi med pripomočki pogube zagleda tudi iskani sestavini. Bo prišel do njiju in kaj se bo zgodilo, če se pri tem vmešata najbolj grozovito zlobna srkca na svetu?

  Vse se je začelo z Grego in Klemnom

  Slavna lumpa Grega in Klemen sta pred Kapitanom Gatnikomnarisala strip o Pasjem možu. Ker pa sta takrat še slabo risala in še slabše pisala, sta se odločila, da bosta izdelala nove stripe in jih razmnožila, seveda, v tajništvu! Ustvarila sta Pasjega moža, najboljšega policista na svetu. Sestavljen je iz telesa policista Viteza in glave psa Gregorja, saj je policist v bombnem napadu kriminalca Petrčka izgubil glavo, Gregor pa telo.

  Pred Pasjim možem še Kapitan Gatnik

  Dav Pilkey, avtor in ilustrator Pasjega moža, je bralce sprva navdušil s prigodami Kapitana Gatnika, ki jih imamo tudi v slovenskem prevodu. Pilkey je sicer znan ameriški stripar, avtor in ilustrator, ki je s svojim risanjem že od rane mladosti nadvse rad motil pouk in ob živce spravljal učitelje, ti pa so mu govorili, da vse svoje življenje pač ne bo mogel risati trapastih knjig. Dav jih na srečo ni nikoli znal prav dobro poslušati.

  Knjiga tudi za tiste, ki sploh ne berejo

  Ker je strip o Pasjem možu tako smešen, igriv, naivno trapast in neposreden, se je prikupil tudi tistim mlajšim in tudi že starejšim bralcem, ki sicer redkeje posežejo po knjigah.


  ***

  Nove dogodivščine Pasjega moža v 10. knjigi Materin vrh: