Vse za šolo na Emka.si

OBČA GEOGRAFIJA, delovni zvezek za geografijo za 1. letnik gimnazij in srednjih tehniških oz. strokovnih šol

Image for OBČA GEOGRAFIJA, delovni zvezek za geografijo za 1. letnik gimnazij in srednjih tehniških oz. strokovnih šol from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  OBČA GEOGRAFIJA, izid 2019, delovni zvezek za geografijo za 1. letnik gimnazij in srednjih tehniških oz. strokovnih šol

  Broširana - 08. avg 2019
  ( 0 )
  ISBN/EAN:P_9789617070347
  Redna cena: 13,50 €
  9789617070347 - Modrijan Izobraževanje, D.o.o.

  Pri nakupu učbenikov in delovnih zvezkov lahko samo še do 30. junija 2022 unovčite BON21. Unovčite ga lahko v vseh maloprodajnih enotah Mladinske knjige. V spletni trgovini Emka.si bona žal ni mogoče unovčiti.

  Podrobne informacije o unovčevanju bonov >

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 13,50 €
  Dobava med 9. 8. in 26. 8. 2022
  Dodaj v košarico

  Opis

  Delovni zvezek je enakovreden sestavni del učbeniškega kompleta. Če lahko rečemo, da je v učbeniku poudarek predvsem na razvijanju vsebinskih znanj, je v delovnem zvezku zagotovo poudarek na razvijanju procesnih znanj. Slednja tudi pri sodobnem pouku geografije stopajo v ospredje.

  Delovni zvezek prinaša obilico zanimivih, dokaj kratkih in jasno razumljivih nalog, ki jih bodo z veseljem reševali vsi dijaki. Omogočajo sistematično utrjevanje in preverjanje znanja, predvsem pa pri dijakih razvijajo geografske veščine. Poseben poudarek je na analizi slikovnega in grafičnega gradiva. Delovni zvezki so namreč namenjeni tudi neposrednim pripravam na maturo, kjer se dijaki pogosto srečujejo prav s takšnim tipom nalog.

  Zahtevnejše naloge so označene z zvezdico. Obilica razpoložljivih nalog je vključena predvsem z namenom, da bi imeli tako učitelji kot dijaki večjo možnost izbire.

  O avtorju

  -Jurij Senegačnik-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 0 )

  Komentarji