O zajčku, ki bi rad zaspal

Prelistaj me Image for O zajčku, ki bi rad zaspal from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  O zajčku, ki bi rad zaspal

  Trda - 05. nov 2015
  ( 4 )
  ISBN/EAN:P_9789610139355
  Redna cena: 16,95 €

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 16,95 €
  Predviden rok dobave: 2-4 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  V tej prav posebni, inovativni zgodbici za lahko noč so uporabljene prefinjene psihološke tehnike, ki pomagajo otrokom, da se sprostijo, hitreje utonejo v sen in trdneje spijo. Zgodbica otrokovi podzavesti sugerira, naj zaspi. O zajčku, ki bi rad zaspal odlično učinkuje tako pri dnevnem počitku kot pri nočnem spanju.

  Glavni junak zgodbice, zajček Jan, je utrujen, vendar ne more zaspati. Zato se z mamico odpravita k stričku Zehu po pomoč. Na poti srečata prijaznega polžka Sanjčka in modro Trudno sovo. Oba Janu svetujeta, kako bo hitreje zaspal. Čeprav je zajček vedno bolj utrujen, nadaljuje pot. Striček Zeh ga posuje s čarobnim praškom. Jan postane še bolj utrujen in komaj zmore pot do doma, kjer takoj zaspi in mirno prespi vso noč do jutra.


  Uporabite zgodbico o zajčku, ki bi rad zaspal, ko se dogajajo razburljive reči ali ko kaka motnja onemogoča otroku, da bi zaspal.
  - Mikael Odhage, psiholog

  Ste se kdaj trudili, da bi otrok zaspal, in si želeli, da bi imeli pri roki čarobni urok? Carl-Johanova očarljiva knjižica bo uspavala vaše najmlajše, kot bi mignil.
  - Matt Hudson, pisec in psihoterapevt

  Najboljše pri tej knjigi je, da vam ni treba opominjati otrok, naj se sprostijo in zaspijo, ker je vse to že v knjigi in jim samo preberete. Zajček, ki bi rad zaspal je tudi prijetno branje in zelo dobro opravi svoj namen.
  - Veronica Ryde´n, vzgojiteljica v vrtcu

  To prikupno slikanico s prelepimi ilustracijami mi je priporočil prijatelj in kmalu se je izkazala za zelo učinkovit pripomoček, ki pomaga otroku zaspati.
  - Christina Henwood, marketinška menedžerka


  Recenzija Bukla

  Nekateri majhni otroci imajo občasno težave s spanjem in zanje (no, tudi za njihove starše) je švedski psiholog, mojster praktik NLP-ja in trener na področju osebnega razvoja, napisal pričujočo zgodbico. V inovativno pripoved o zajčku Janu, ki kljub utrujenosti ne more zaspati, zato se z mamico odpravita k stričku Zehu po nasvet, so vsebinsko umeščene prefinjene sprostitvene tehnike, ki otrokom pomagajo pri hitrejšem in lažjem vstopu v svet spanja. Knjiga ima na prvih straneh tudi preprosta navodila za odraslega bralca, ki mora poleg ustreznega okolja razmišljati tudi o barvi in ritmu pripovedovanja. Pa laaaahkooo noč, vam želim.

  Renate Rugelj; Bukla 116-117

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (2)
  (0)
  (2)
  (0)
  (0)
  ( 4 )

  Komentarji