Vse za šolo na Emka.si

Matematika 2, 1. del, samostojni delovni zvezek za drugi razred osnovne šole (s kodo za dostop do igradiv)

Image for Matematika 2, 1. del, samostojni delovni zvezek za drugi razred osnovne šole (s kodo za dostop do igradiv) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  MATEMATIKA 2, 1. del, samostojni delovni zvezek za matematiko v 2. razredu osnovne šole

  Broširana - 05. mar 2021
  ( 0 )
  ISBN/EAN:P_9789610159742
  Redna cena: 5,90 €
  9789610159742 - Mladinska Knjiga Založba D.d.

  ​V Matematiki 2 bodo učenci poskusili skriti prstke in se učili seštevati do 20 na pamet – tudi s prehodom. Ko bodo to znali, pa se bodo podali na lov za večjimi števili. Z njimi bodo skakali, ploskali in se igrali. Tako bodo prek aktivnosti postajali domači z vedno bolj abstraktnimi matematičnimi pojmi. Z raznimi dejavnostmi bodo povečali svoje znanje o geometriji ter spoznali osnovne merske enote. Na igriv način se bodo začeli pripravljati tudi na poštevanko, ki jih čaka v 3. razredu. Tiskani samostojni delovni zvezki skupaj z interaktivnimi nalogami, dodatnimi gradivi in drugimi pripomočki pri učencih gradijo trdne matematične temelje za delo v višjih razredih.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 5,90 €
  Prednaročilo do 31. 7. 2021. Dobava med 9. 8. in 27.8.2021
  Dodaj v košarico

  Opis

  Trdni temelji matematičnega sveta.
  Da je matematika lahko zabavna in igriva, je Nande pokazal že v prvem razredu. Zdaj pa z velikim zanosom korakamo naprej.

  V Matematiki 2 bodo učenci poskusili skriti prstke in se učili seštevati do 20 na pamet – tudi s prehodom. Ko bodo to znali, pa se bodo podali na lov za večjimi števili. Z njimi bodo skakali, ploskali in se igrali. Tako bodo prek aktivnosti postajali domači z vedno bolj abstraktnimi matematičnimi pojmi. Z raznimi dejavnostmi bodo povečali svoje znanje o geometriji ter spoznali osnovne merske enote. Na igriv način se bodo začeli pripravljati tudi na poštevanko, ki jih čaka v 3. razredu. Tiskani samostojni delovni zvezki skupaj z interaktivnimi nalogami, dodatnimi gradivi in drugimi pripomočki pri učencih gradijo trdne matematične temelje za delo v višjih razredih.

  Odlike učnega gradiva:
  • Veliko dela s konkretnim materialom, ki ga učenci in učitelji dobijo skupaj z gradivom: denar, cekini in desetaki, desetiške kocke in palčke, številsko okno, številski trak, stotiški kvadrat ...
  • Vedno več računov za utrjevanje računanja z vedno večjimi števili
  • Vse nove snovi razložene na konkretnem primeru
  • Barvna koda pri uvajanju števil in pri začetkih računanja (desetice so modre, enice zelene, da tudi tisti, ki imajo učne težave, tisti, ki so izredno vizualni tip ... lažje sledijo: 12)
  • Priloge na koncu gradiva (denar, tangram, liki)

  O avtorju

  -Darija Peternelj-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 0 )

  Komentarji