Mala pošast Mici

Image for Mala pošast Mici from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Mala pošast Mici

  Trda - 31. jan 2014
  ( 5 )
  ISBN/EAN:P_9789610127789
  Redna cena: 22,98 €

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 22,98 €
  Predviden rok dobave: 3-5 dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Ponatis!

  ​Pisateljica MAJDA KOREN je za knjigo z ilustracijami Matjaža Schmidta Mici iz 2. a leta 2011 dobila Levstikovo nagrado. Že pred leti je opisala Micine predšolske dni v kratkih zgodbah, ki so zdaj z novimi ilustracijami JELKE GODEC SCHMIDT zbrane v tej knjigi. Malo pošast Mici bodo vzljubili že predšolski otroci, saj se bodo neizmerno zabavali ob njeni otroški razigranosti in prisrčnosti. Starejši otroci, ki Mici že poznajo, pa bodo uživali, ko bodo brali, kaj vse je počela Mici, ko je bila še majhna.


  ***

  MITZY THE LITTLE MONSTER
  Written by Majda Koren
  Illustrated by Jelka Godec Schmidt

  Mitzy is a small fluffy animal that Uncle Zlatko gave to Simon for his birthday. Of course, Mitzy only seems like a fluffy animal, in fact she is a real live monster: playful, cheeky, naughty, but also extremely sweet and cute. Of all his toys, Simon loves Mitzy the most. They spend the afternoons together when Simon is not at school. Simon rescues Mitzy from awkward situations, helps her and protects her.

  Format: 21.5 x 25.5 cm 56 pages | Age: 3+

  O avtorju

  -Majda Koren-

  Rojena je 12. 3. 1960 v Ljubljani. Obiskovala je gimnazijo Poljane, nato Pedagoško akademijo. Diplomirala pri dr. Marjani Kobe pri predmetu mladinska književnost. Poučuje na osnovni šoli Spodnja Šiška v Ljubljani. Piše predvsem za najmlajše, prve objave v Cicibanu najdemo v letu 1980. Njena dela sodijo v magični realizem (Teta Kuha, Eva in kozel), nekatera pa odslikujejo življenje sodobnega otroka (Mihec) in najstnika (Župcin dnevnik). Sodeluje z uredništvom mladinskega programa RTV SLO (Radovedni Taček, Iz popotne torbe). Dobro se znajde v navideznem svetu svetovnega spleta, kjer je skupaj z Bojanom Jurcem (ilustrator) in Bogdanom Renkom (spletni mojster) postavila hišico – spletno stran, ki je namenjena najmlajšim. Med drugim je tu predstavljenih dvajset slovenskih ilustratorjev, posebej za Župco pa so se predstavili tudi mnogi slovenski pesniki in pisatelji. Na spletni strani je v letih 2000 in 2001 izhajal izmišljen dnevnik, ki je kasneje izšel v knjižni obliki z naslovom Župcin dnevnik.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (3)
  (0)
  (2)
  (0)
  (0)
  ( 5 )

  Komentarji