Mala knjiga za velike starše

Image for Mala knjiga za velike starše from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Mala knjiga za velike starše

  ( 52 )
  ISBN/EAN:P_9788664230094
  Redna cena: 16,95 €

  Mala knjiga za velike starše je pri nas velik hit o vzgoji otrok, saj se že nekaj časa nahaja na listi najbolj prodajanih knjig v knjigarnah. Tudi slovenski strokovnjaki jo velikokrat priporočajo staršem.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 16,95 €
  Predviden rok dobave: 2-3 delovne dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Mala knjiga za velike starše + Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka skupaj ter prihrani dodatnih 2,99 € (8.10%)

  Opis

  Kako doseči, da otrok ne bo ne razvajen ne preveč poslušen?

  Mala knjiga za velike starše je pri nas velik hit o vzgoji otrok, saj se že nekaj časa nahaja na listi najbolj prodajanih knjig v knjigarnah. Tudi slovenski strokovnjaki jo velikokrat priporočajo staršem.

  Poleg dr. Zorana Milivojevića, je knjigo napisalo tudi pet slovenskih psihologov in socialnih pedagogov. V praktičnem in ilustriranem priročniku je predstavljen Milivojevićev „mercedes model“, ki vodi v medsebojne odnose tri glavne funkcije vzgojnega reda. Sem spadajo postavljanje ciljev, pohvala in nagrajevanje ter kritika in kazen.

  Hkrati pa ta model opozarja na številne napake pri vzgoji, ki lahko vodijo do pretirane socializacije otroka, razvajenosti, prevelike zaščitenosti, zanemarjanju ali maltretiranju otroka.

  Zemljevid za orientacijo sodobnim staršem:
  Zakaj otrok noče delati koristnih stvari?
  Zakaj otrok misli, da ga nimate radi kadar mu nečesa ne dovolite?
  Ali naj pričakujete, prosite ali zahtevate?
  Kako v pravšnji meri pohvaliti otroka?
  Kako otroka nagraditi?
  Ali je kritika dovolj?
  Kako kaznovati?

  O avtorju

  -Zoran Milivojević-

  Zoran Milivojević je avtor knjige Formule ljubezni.

  Zoran Milivojević (1957), dr. med., je psihoterapevt in supervizor, predavatelj na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju. Je tudi nadzornik nekaterih ustanov v Sloveniji, ki se ukvarjajo s psihoterapijo in vzgojo. Trenutno deluje tudi kot predsednik Zveze transakcijskih analitikov Srbije. Poleg tega vodi zasebno prakso v Ljubljani in Novem Sadu.

  Svojo obsežno teorijo čustev je predstavil v knjigi Emocije: razumevanje čustev v psihoterapiji. Njegova knjiga Formule ljubezni: ne zapravimo življenja v iskanju prave ljubezni je postala kultna knjiga mladih, prevedena pa je tudi v druge jezike.

  Zaradi izvirnosti svoje misli se uvršča v skupino svetovnih avtoritet, zbranih okoli projekta Svetovna knjiga o ljubezni (The World Book of Love). Objavil je tudi knjige Igre, ki jih igrajo narkomani, Mala knjiga za velike starše in zbirko kolumn Ulovimo ljubezen.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (17)
  (12)
  (13)
  (8)
  (2)
  ( 52 )

  Komentarji