LILI IN BINE 2, obogateni komplet z medpredmetnim del. zvezkom v štirih delih s kodo Lilibi.si, mapo in 2. del zv. za opismenjevanje za 2. razred osnovne šole (NOVO)

Image for LILI IN BINE 2, obogateni komplet z medpredmetnim del. zvezkom v štirih delih s kodo Lilibi.si, mapo in 2. del zv. za opismenjevanje za 2. razred osnovne šole (NOVO) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  LILI IN BINE 2, obogateni komplet z medpredmetnim del. zvezkom v štirih delih s kodo Lilibi.si, mapo in 2. del zv. za opismenjevanje za 2. razred osnovne šole

  Broširana - 20. apr 2017
  ( 1 )
  ISBN/EAN:P_3831075927926
  Redna cena: 46,00 €
  3831075927926 - Založba Rokus Klett, d.o.o.

  Delovne zvezke za I. triado financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in jih bodo učenci prejeli v šoli. Prosimo, preverite ali želite oddati naročilo za to gradivo.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 46,00 €
  Predviden rok dobave: 5 - 7 dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Središče kompleta Lili in Bine je medpredmetni delovni zvezek. V njem se ciljno in tematsko povezujejo štirje predmeti: slovenščina, spoznavanje okolja, matematika in glasbena vzgoja. Medpredmetne povezave so vključene le tam, kjer je to smiselno.

  Medpredmetni delovni zvezek je razdeljen v štiri dele, ki si med letom sledijo zaporedoma. V vsakem delu so zastopani omenjeni štirje predmeti. Delovni zvezek sestavljajo učni listi za slovenščino, spoznavanje okolja, matematiko in glasbo, kljub temu pa so ohranjene značilnosti jezika posameznega predmeta.

  Učni listi si sledijo glede na tematsko, tedensko in dnevno načrtovanje pouka. Pozornost je namenjena zaporedju uresničevanja ciljev pri posameznem predmetu in temu, katere vsebine in cilji se pri predmetih lahko združujejo in povezujejo. Prav tako je zaporedje premišljeno glede na pridobivanje znanja in spretnosti pri ciljih, ki se pri predmetih podvajajo.

  Delovni zvezek ima deset tematskih sklopov, ki so med seboj ločeni z barvnimi pasicami na vrhu strani in ostajajo isti v vseh treh razredih, kar je pomembno za poučevanje v kombiniranih oddelkih.

  Brezplačne priloge:
  - učni pripomoček denar,
  - kartonska mapa z elastiko,
  - škatla za likovne potrebščine.

  O avtorju

  -Mira Kramarič-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  • Jezik: slovenski
  • Leto izida: 2017
  • ISBN/EAN: 3831075927926
  • Mere izdelka vxš: 31,2 x 21,2
  • Vezava: Broširana
  • Datum Izida: 20.04.2017
  • Založba: Založba Rokus Klett, d.o.o.
  • Avtor: Mira Kramarič
  • Povprečna ocena:
   ( 1 )

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 1 )

  Komentarji