Frankfurt po Frankfurtu 2020

Larousse Patisserie and Baking - The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques

Image for Larousse Patisserie and Baking - The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Larousse Patisserie and Baking - The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques

    Trda - 03. sep 2020
    ( 0 )
    ISBN/EAN:P_9780600636205
    Redna cena: 52,15 € 46,93 €

     10% popust do 29. novembra 2020  - Knjiga je del e-razstave Frankfurt po Frankfurtu na Emka.siIzberite med več kot 4200 najboljšimi knjigami sveta in prihranite. Popust velja do razprodaje zaloge.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 46,93 €
    Rok dobave: 4-5 dni
    Dodaj v košarico

    Opis

    The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques, from the creators of Larousse Gastronomique. 512 pages, More than 200 colour photographs

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: angleški
    • Leto izida: 2020
    • Število strani: 512
    • ISBN/EAN: 9780600636205
    • Mere izdelka vxš: 22.1cm x 27.0cm
    • Vezava: Trda
    • Datum Izida: 03.09.2020
    • Založba: Octopus Publishing Group
    • Avtor: Editions Larousse
    • Povprečna ocena:
      ( 0 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 0 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji