Jamie Purviance je svetovno znani strokovnjak za peko na žaru, ki ima dar, da prav vsakogar lahko nauči, kako to bolje početi. Po diplomi na Univerzi Stanford je poučeval angleščino v Kaliforniji in nato v Indoneziji. Prav v Aziji se je silno navdušil na kuhanjem na prostem, kar mu je pognalo dim po žilah in ga pripeljalo do kuharske šole.
Pri vseh nakupih nad 59 € je poštnina brezplačna.
Strošek priprave paketa in dostave znaša 3,99 €.
Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali.
Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
s karticami (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners),
Plačilo po predračunu (pravne osebe)
Račun z odlogom plačila (za javna podjetja, knjižnice, šole)
Več o plačilih
Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.
Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.
Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.
Več o dostavi
Ponatis!
Jamie Purviance je svetovno znani strokovnjak za peko na žaru, ki ima dar, da prav vsakogar lahko nauči, kako to bolje početi. Po diplomi na Univerzi Stanford je poučeval angleščino v Kaliforniji in nato v Indoneziji. Prav v Aziji se je silno navdušil na kuhanjem na prostem, kar mu je pognalo dim po žilah in ga pripeljalo do kuharske šole.
Z odliko je diplomiral na Ameriškem kulinaričnem inštitutu in se poklicno posvetil kulinariki, med drugim je napisal več kuharskih uspešnic, ki so se uvrstile na lestvico najbolje prodajanih knjig v New York Timesu, in bil nominiran za nagrado Jamesa Bearda. Leta 2018 smo izdali njegovo prvo Veliko knjigo peke na žaru, leta 2019 Weber Največji hiti, letošnja Velika knjiga peke na žaru 2.0 pa je vrhunec njegovega 20-letnega sodelovanja z Webrom.