KUHARSTVO, učbenik za module v programih Gastronomske in hotelske storitve, Gastronomija in turizem, Gastronomija

Image for KUHARSTVO, učbenik za module v programih Gastronomske in hotelske storitve, Gastronomija in turizem, Gastronomija from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    KUHARSTVO, učbenik za module v programih Gastronomske in hotelske storitve, Gastronomija in turizem, Gastronomija

    24. jul 2008
    ( 2 )
    ISBN/EAN:P_9788634141986
    Redna cena: 20,25 €
    9788634141986 - DZS, d.d.

    Učbenik sistematično obravnava vse vsebine, ki jih potrebuje bodoči kuhar. Kratkemu pregledu zgodovine kuharstva sledi poglavje o prostorih, opremljenosti in inventarju profesionalne kuhinje ter higienskih in varnostnih predpisih. Opisana so živila po skupinah, njihova uporabnost v kulinariki in mesto v prehranski piramidi. Predstavljene so dišavnice, začimbe in dodatki. Opisani tehnološki postopki so uvod v osrednji del učbenika, kjer so opisane jedi po skupinah. Navodila pomagajo pri sestavljanju jedilnikov, načrtovanju rednih in izrednih obrokov. Teoretični del učbenika zaključujejo poglavja o kulinariki po svetu, slovenskih narodnih jedeh, dietiki, varovalni in alternativni prehrani.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 20,25 €
    Rok dobave: 2-3 dni
    Dodaj v košarico

    Opis

    Učbenik sistematično obravnava vse vsebine, ki jih potrebuje bodoči kuhar. Kratkemu pregledu zgodovine kuharstva sledi poglavje o prostorih, opremljenosti in inventarju profesionalne kuhinje ter higienskih in varnostnih predpisih. Opisana so živila po skupinah, njihova uporabnost v kulinariki in mesto v prehranski piramidi. Predstavljene so dišavnice, začimbe in dodatki. Opisani tehnološki postopki so uvod v osrednji del učbenika, kjer so opisane jedi po skupinah. Navodila pomagajo pri sestavljanju jedilnikov, načrtovanju rednih in izrednih obrokov. Teoretični del učbenika zaključujejo poglavja o kulinariki po svetu, slovenskih narodnih jedeh, dietiki, varovalni in alternativni prehrani.

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: slovenski
    • Leto izida: 2008
    • Število strani: 566
    • ISBN/EAN: 9788634141986
    • Mere izdelka vxš: 23,5 x 16,5
    • Datum Izida: 24.07.2008
    • Založba: DZS, d.d.
    • Avtor: J Zalar, J Vrandečič
    • Povprečna ocena:
      ( 2 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (1)
    (1)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 2 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji