Vpišite vašo šolo

Kruh z drožmi - Popoln priročnik za peko s kislim testom z recepti za kruhe ter slano in sladko pecivo

Image for Kruh z drožmi - Popoln priročnik za peko s kislim testom z recepti za kruhe ter slano in sladko pecivo from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Kruh z drožmi - Popoln priročnik za peko s kislim testom z recepti za kruhe ter slano in sladko pecivo

    Trda - 08. dec 2017
    ( 13 )
    ISBN/EAN:P_9789616612692
    Redna cena: 29,70 €

    Najpopolnejši slovenski priročnik za peko kot nekoč. Recepti za kruh, slano in sladko pecivo ter dobrote s kruhom in za na kruh.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 29,70 €
    Na zalogi, dobava takoj.
    Dodaj v košarico

    Kupi v kompletu

    Kupi Kruh z drožmi - Popoln priročnik za peko s kislim testom z recepti za kruhe ter slano in sladko pecivo + Slaščice iz pečice skupaj ter prihrani dodatnih 4,19 € (7.27%)

    Opis

    Najpopolnejši slovenski priročnik za peko kot nekoč. Recepti za kruh, slano in sladko pecivo ter dobrote s kruhom in za na kruh.

    40 receptov, nazorne fotografije korak za korakom! 

    Ste vedeli, da lahko spečete kruh tudi brez kocke kvasa? Seveda, kruh lahko zamesimo tudi samo iz moke, vode in soli! Če namreč mešanico vode in moke pustimo nekaj časa, se v njej zgodi vse živo. Dobesedno. Na delu so namreč bakterije, ki povzročijo, da kruh zraste. In to mešanico moke in vode imenujemo droži ali kislo testo.

    Tako so kruh pekli naši predniki, preden je na police prišel industrijski kvas, in danes je taka peka kruha znova izjemno priljubljena. Ne le zato, ker je kruh čudovito mehak s hrustljavo skorjico, ampak tudi laže prebavljiv, polnejšega okusa in obstojnejši. In iz drožnega testa lahko spečemo vse, kar naredimo iz kvašenega: kruhe in pice, krofe, pogače in kolače, buhteljne in babke ... droži lahko dodamo celo v testo za palačinke!

    V kuharski knjigi, ki je v resnici najpopolnejši slovenski priročnik za peko z drožmi, nas izkušena slovenska avtorica korak za korakom prepričljivo vodi pri pripravi droži, opozarja na najpogostejše napake in odgovarja na najpogostejša vprašanja. Knjigo popestri z osebnimi anekdotami in dodaja 40 odličnih in pestrih receptov, ki bodo hitro postali vaš najokusnejši hobi.

    Z natančnimi besedili, odličnimi avtorskimi fotografijami in vrhunskim oblikovanjem je to knjiga, ki si jo bodo na svojih policah želeli vsi ljubitelji kruha. Nenazadnje je to prva slovenska knjiga o peki z drožmi.

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: slovenski
    • Leto izida: 2017
    • Število strani: 280
    • ISBN/EAN: 9789616612692
    • Mere izdelka vxš: 20,0 x 28,0 x 3,0
    • Vezava: Trda
    • Datum Izida: 08.12.2017
    • Založba: Dedal D.O.O. Ljubljana
    • Avtor: Nataša Đurić
    • Povprečna ocena:
      ( 13 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (5)
    (1)
    (6)
    (1)
    (0)
    ( 13 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji