Kostanjček zaspanček, glasbena slikanica s CD-jem

Prelistaj me Image for Kostanjček zaspanček, glasbena slikanica s CD-jem from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Kostanjček zaspanček, glasbena slikanica s CD-jem

  Trda - 01. sep 2020
  ( 24 )
  ISBN/EAN:P_9790709008407
  Redna cena: 29,99 €

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 29,99 €
  Predviden rok dobave: 3-5 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Kostanjček zaspanček, glasbena slikanica s CD-jem + Kje so tiste rožice, glasbena slikanica s CD-jem skupaj ter prihrani dodatnih 3,45 € (6.51%)

  Opis

  Glasbena slikanica Kostanjček zaspanček je idealna za otroško dušo, ki se radosti, razmišlja, raja, se igra, je otožna, občutljiva za drobne stvari v naravi, družini, okolju in se v tem generacijsko spreminja.

  Avtorica ga. Mira Voglar pozna zakonitosti razvoja otroškega glasu, otrokovo glasbeno-ustvarjalno radovednost, spontano ustvarjalnost, kratko, vendar zelo usmerjeno poslušalsko zbranost in pozornost. Spoštuje in upošteva otrokov glasovni obseg in potrebo, da poje v sebi primerni intonaciji.

  85 pesmic Mire Voglar z izvirnimi ilustracijami Svetlana Junakovića in z notnim zapisom Tadeja Lenarčiča. Glasbeni slikanico je priložena zgoščenka s 25 pesmicami v izvedbi pevske skupine Čičibus, pod vodstvom Metke Pušenjak. Pesmice bere Milena Zupančič.

  Odlično darilo za predšolskega otroka kot tudi za starše, stare starše, vzgojitelje …


  ***

  Mediji o knjigi:

  »Moja družina so moje knjige in pravljice, saj ves čas delam. Jaz živim s pravljicami.« - Mira Voglar v intervjuju za Nedelo

  »Tokrat se je prvič zgodilo, da so v moji knjigi pesmi brez repkov. Tako v njej ni uvajalnih vsebin, ni ugank ali pravljic, ampak samo pesmi. In to v dveh zapisih: posebej besedilo in notni zapis, ki ima tudi besedilo. Zakaj tako? Ker je lahko uporaba dvojna. Saj niso vsi starši glasbeno podkovani. Prav tako ni nujno, da so moje pesmi tudi pete, lahko se tudi recitirajo. S tem je dobila ta knjiga večjo veljavo.« – Mira Voglar v intervjuju za Nedelo


  ***

  Miha Kovač: Zakaj je branje pomembno za otroke?:  Miha Kovač svetuje, kaj storiti, če otrok noče brati:

  O avtorju

  -Mira Voglar-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (8)
  (3)
  (5)
  (3)
  (5)
  ( 24 )

  Komentarji