Kam z mulcem po Sloveniji: izleti in doživetja za otroke vseh starosti

Prelistaj me Image for Kam z mulcem po Sloveniji: izleti in doživetja za otroke vseh starosti from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Kam z mulcem po Sloveniji: izleti in doživetja za otroke vseh starosti

  Mehka - 24. sep 2019
  ( 16 )
  ISBN/EAN:P_9789610154778
  Redna cena: 29,99 €

  62 IDEJ ZA AKTIVNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA Z DRUŽINO. 
  Prvi priročnik avtoric priljubljenega družinskega popotniškega bloga kamzmulcem.si za aktivne družine z majhnimi otroki. V njem so zbrale 62 idej za izlete in doživetja po vsej Sloveniji, od Prekmurja do Primorja, primerne za potepanja z dojenčkom, malčkom na poganjalčku ali navdušenim pohodnikom. Doživetja, ki se jih boste z veseljem spominjali, tudi ko najmlajši odrastejo.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 29,99 €
  Brezplačna dostava
  Na zalogi, dobava takoj.
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Kam z mulcem po Sloveniji: izleti in doživetja za otroke vseh starosti + 365 aktivnosti na prostem, ki jih moraš preizkusit skupaj ter prihrani dodatnih 2,99 € (5.99%)

  Opis

  AKTIVNO IN V NARAVI
  Vsi, ki želite čim več prostega časa preživeti z mulci aktivno in v naravi, boste v priročniku Kam z mulcem po Sloveniji našli 62 izletov in doživetij po vsej Sloveniji in za otroke vseh starosti, 10 ključnih nasvetov za kar se da sproščena potepanja, predloge za izlete v okolici in še spletne naslove, zemljevid in ostale koristne informacije, ki vam bodo pomagale najti primerno dogodivščino.

  SKUPNA POTEPANJA – NAJBOLJŠA POPOTNICA
  Ker so ustvarjalke bloga prepričane, da ni boljše popotnice za življenje od doživetij v naravi, spoznavanja novih krajev, raznovrstnosti in drugačnosti, vas želijo s knjigo spodbuditi, da bi se vsi skupaj večkrat odpravili ven. Ob kopici preverjenih idej in praktičnih nasvetov, ki so jih za vas zbrale strastne popotnice in mame, so lahko tudi vaši prosti popoldnevi polni sproščenih doživetij.

  CICA, IVA, TINA IN URŠA
  Štiri mamice, prijateljice iz gimnazijskih let in vse strastne raziskovalke sveta, so začele pred leti na blogu kamzmulcem.si zbirati in zapisovati ideje, doživetja in vtise z družinskih pustolovščin od blizu in daleč. S svojimi družinami so prečesale Slovenijo in obiskale kar 48 držav. Tako se je z leti na njihovem blogu nabrala prava zakladnica nasvetov in namigov za aktivne družine – da so veseli otroci in starši zadovoljni.

  Vsi, ki si želite čim več časa s svojimi mulci preživeti aktivno v naravi, boste v priročniku našli:
  • 62 izletov in doživetij z mulci po vsej Sloveniji;
  • 10 ključnih nasvetov za bolj sproščena doživetja z otroki;
  • ideje, kaj vse je mogoče z mulci na posameznem izletu doživeti;
  • predloge za izlete v okolici;
  • spletne naslove za dodatne informacije;
  • zemljevid z oštevilčenimi izleti;
  • dvostransko koristno preglednico izletov za lažjo odločitev;
  • podrobno stvarno in imensko kazalo;
  • koristne podatke o izhodišču, trajanju, dostopu …

  »Dragi starši, babice, dedki, tete, strici in prijatelji, s to knjigo vas želimo spodbuditi, da bi se z otroki večkrat odpravili ven. Nič ne bo otroških glavic obogatilo bolj od sproščenega časa, ki ga bodo preživele z vami. Nič ne bo zanje boljša popotnica za življenje od doživetij v naravi, spoznavanja novih krajev, raznovrstnosti in drugačnosti. Verjamemo, da bodo vaši otroci, ko odrastejo, tudi zaradi vseh vaših skupnih popotovanj v življenju bolj odprti za novosti, spremembe, za nove ljudi in za življenje v skladu z naravo. Aktivno preživljanje časa z družino je po našem mnenju najdonosnejša naložba za življenje.« - Cica, Iva, Tina in Urša


  ***

  Mediji o knjigi:

  »Ideja za knjigo je nastala na podlagi številnih odzivov bralcev njihovega popotniško izletniškega portala www. kamzmulcem. si, na katerem zbirajo zanimive ideje za potovanja, izlete in doživetja.« - Jera Biten, Nika, priloga Dnevnika in Nedeljskega dnevnika

  »Avtorice so na dogodku pojasnile, da se v delu praviloma izogibajo masovnih turističnih točk, da pa so hkrati s svojimi zapisi želele pri najmlajših popotnikih prebuditi tudi občutenje domoljubja in to brez odvečne patetike.« - Primorski dnevnik

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (11)
  (2)
  (2)
  (1)
  (0)
  ( 16 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji