Kako vzljubimo sebe: 12 ključnih korakov osebnega razvoja

Prelistaj me Image for Kako vzljubimo sebe: 12 ključnih korakov osebnega razvoja from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Kako vzljubimo sebe: 12 ključnih korakov osebnega razvoja

  Mehka - 20. maj 2020
  ( 81 )
  ISBN/EAN:P_9789610159209
  Redna cena: 27,99 €

  Priljubljeni avtor nam v svoji novi knjigi v 12 poglavjih prikaže ključne korake osebnega razvoja. Zakaj je tako težko ljubiti? Kaj je hvaležnost? Kaj so naše prioritete? Kako spremenimo svoje prepričanje in odnos do sebe? Kako pozitivno mislimo, ne da bi olepševali ali se pretvarjali, da je vse v redu. Kako se otresemo strahov in pomirimo s preteklostjo?

  Na voljo tudi e-knjiga na spletnem portalu Eknjige.emka.si

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 27,99 €
  Predviden rok dobave: 2-4 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Kako vzljubimo sebe: 12 ključnih korakov osebnega razvoja + Knjiga, za katero si želite, da bi jo prebrali vaši starši (in za katero bodo vaši otroci veseli, da ste jo) skupaj ter prihrani dodatnih 2,50 € (4.72%)

  Opis

  Ponatis!

  »Naš smisel je v tem, da smo z nogami trdno na tleh, s srcem v oblakih in z očmi nad oblaki!«

  Priljubljeni avtor nam v svoji novi knjigi v 12 poglavjih prikaže ključne korake osebnega razvoja. Zakaj je tako težko ljubiti? Kaj je hvaležnost? Kaj so naše prioritete? Kako spremenimo svoje prepričanje in odnos do sebe? Kako pozitivno mislimo, ne da bi olepševali ali se pretvarjali, da je vse v redu. Kako se otresemo strahov in pomirimo s preteklostjo? Kako sprejmemo odnos s starši, čeprav nam niso dajali vsega, po čemer smo hrepeneli? Kaj se zgodi, ko umremo? Odgovori na ta in še preštevilna druga življenjska vprašanja so nastali kot del uspešne delavnice, ki jo je avtor zapisal in uredil v knjigo. V njej nam ponuja praktična orodja za temeljito spoznavanje sebe in duhovnih resnic. Izjemno, doživeto in komunikativno branje!

  »Kdorkoli ste, ta knjiga je napisana za vaše srce.«

  Bruno Šimleša (1979) je hrvaški pisec knjig s področij popularne psihologije in duhovnosti, izjemno priljubljen tudi pri nas. Napisal je devet knjig, največji uspešnici sta bili Ljubeznoslovje in Šola življenja. Poleg posvečanja pisanju prireja enodnevne delavnice osebnega razvoja, je reden gost ali sodelavec številnih medijev doma in na tujem in kolumnist. Združenje Vse zanjo mu je leta 2016 podelilo nagrado VAM za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o težavah bolnikov z rakom. Šimleša je poročen in ponosen očka.


  Na voljo tudi e-knjiga na spletnem portalu Eknjige.emka.si


  ***

  Mediji o knjigi:

  »Kako se lahko vsak človek sam osreči, je lahko velika skrivnost ali pa tudi zelo preprosta stvar, če zmore ugotoviti - tudi s pomočjo učitelja – kaj je resnično pomembno. Pri tem je lahko moteče zlasti, da ne zmoremo uživati v tišini in tako pristno dojeti, kar se nam lepega dogaja. In to je le eden od 12 korakov, ki so ključni v osebnem razvoju in jih Šimleša bralcu naniza v novi, izjemno dinamično in komunikativno napisani knjigi Kako vzljubimo sebe?, že četrti, ki je izšla tudi v Sloveniji.« - Dita

  »Ljudje, ki se zavedajo, da morajo zase najprej poskrbeti sami, in se imajo dovolj radi, da to tudi storijo, so bolj prizadevni, odločni in odgovorni, posledično pa tudi lažje, bolje in lepše živijo. Aktivno sodelovanje z zdravnikom je po ugotovitvah psihologov, sociologov in antropologov veliko bolj uspešno in obetavno pri posameznikih, ki cenijo in spoštujejo – ljubijo sami sebe. To poudarja tudi Šimleša …« - Nina Mazi, Isis

  »Zadnja knjiga, prevedena v slovenščino, Kako vzljubiti sebe , pa je tista , zaradi katere dobivam veliko pošte slovenskih bralcev. Res so jo lepo sprejeli.« - Bruno Šimleša v intervjuju za Večer

  O avtorju

  -Bruno Šimleša-

  Zagrebški sociolog Bruno Šimleša je priznani hrvaški pisec literature s področja popularne psihologije in duhovnosti, kolumnist in avtor knjig za samopomoč, v katerih največ piše o ljubezni in odnosih.

  Zelo radi ga berejo tudi slovenski bralci, predvsem bralke. Sam trdi, da je pomagal že tisočim, idej za pisanje o ljubezni in ljubezenskih težavah pa mu ne bo zmanjkalo nikoli.

  Poleg tega da se posveča pisanju, prireja delavnice in predavanja, na katerih uči tečajnike zdravega pristopa do sebe in življenja na splošno, je tudi reden gost ali sodelavec številnih medijev doma in na tujem. Združenje Vse zanjo mu je leta 2016 podelilo nagrado VAM za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o težavah bolnikov z rakom.

  Pri nas se je najprej predstavil s knjigo Šola življenja, namenjeno razvijanju zrelega in ljubečega odnosa do samega sebe. V naslednji prevedeni knjigi, Ljubeznoslovje (2012), ki je neke vrste vsebinska nadgradnja Šole življenja, pa se je za srečo ozrl navzven, k odnosom z ljudmi iz našega okolja. Sledile so še knjige Umetnost življenja, Brez rokavic, Resnice in zmote o ljubezni …

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (60)
  (12)
  (4)
  (0)
  (5)
  ( 81 )

  Komentarji