Jamie Oliver: 30 minut za kosilo

Prelistaj me Image for Jamie Oliver: 30 minut za kosilo from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Jamie Oliver: 30 minut za kosilo

    Trda - 17. sep 2012
    ( 26 )
    ISBN/EAN:P_9789610123354
    Redna cena: 34,96 €

    Revolucionarni pristop, kako dobro hrano skuhamo hitro.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 34,96 €
    Brezplačna dostava
    Na zalogi, dobava takoj.
    Dodaj v košarico

    Kupi v kompletu

    Kupi Jamie Oliver: 30 minut za kosilo + Superhrana za vsak dan skupaj ter prihrani dodatnih 5,24 € (7.49%)

    Opis

    Oddaje z Jamiejem Oliverjem lahko spremljate na 24 kitchen.


    PONATIS!

    Pokazal vam bom, kako postaviti na mizo kosilo v pičlih 30 minutah! Ne le ene jedi, temveč celo paleto slastnih priboljškov. Če imate tako kot jaz radi hrano in morate po dolgem dnevu nahraniti še nekaj lačnih ust, naj vam predstavim nov, revolucionaren način kuhanja. V tej knjigi vam bom pokazal, kako pripraviti celoten obrok v času, ki bi ga sicer porabili za pripravo ene same jedi. Kar vam bo uspelo v pičlih 30 minutah, vas bo povsem prevzelo. Mene je vsekakor! Zaradi hitrosti ne bo trpela kakovost, saj bodo zanjo poskrbeli boljša organiziranost, hitrejše delo, bližnjice in domiselni triki. Vsak od petdesetih obrokov je natančno opisan, brez ovinkarjenja – tu je le dobro, hitro kuhanje. Sestavil sem jedilnike z jedmi, ki gredo dobro skupaj, recepti pa so edinstveno zasnovani, tako da jim z lahkoto sledite. Pri tem pametno izrabimo vsako minuto, se zabavamo in kuhinji vrnemo njen namen. Morda se vam zdi, da to ni izvedljivo, a prisegam, da je. Pokukajte v knjigo in poglejte, kakšne jedi bomo pripravili. Ko boste začeli kuhati na ta način, ga ne boste le vzljubili, temveč ne boste nikoli več hoteli kuhati drugače. 

    O avtorju

    -Jamie Oliver-

    Jamie Oliver je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev The Cricketers v mestu Clavering v grofiji Essex. Potem ko je putil šolo, da bi sledil sanjam o karieri v cateringu, je pristal v londonski restavraciji Neal Street, pozneje pa v The River Cafe, kjer ga je opazila televizijska ekipa.

    Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Odtlej je odprl restavracijo Fifteen v Londonu, preobrazil šolske malice v veliki Britaniji in vnesel revolucionarne spremembe v kuhinje doma. Njegova dodrobelna organizacija Jamie Oliver Foundation si prizadeva, da bi s hrano izboljšala življenje ljudi po vsem svetu. Fundacija upravlja skupino Fifteen Restaurant Group, ki usposablja zapostavljeno mladino iz šibkejših socialnih okolij za kuharje, in središče jamiejevega  t. i. ministrstva za prehrano (Ministry of Foof Centres), ki ljudem v veliki Britaniji in tujini omogoča osvoji osnove spretnosti kuhanja. Fundacija se trenutno ukvarja z vzpostavitvijo izobraževalne sheme šolskih kuharhjev in projekta povezanosti med kuhinjo in vrtom v osnovnih šolah.

    Jamie sodeluje tudi pri tečajih Home Cooking Skills, ki potekajo v srednjih šolah. V njegovi uspešni poslovni mreži so verige restavracij Jamie's Italian, paleta živilskih in neživilskih izdelkov ter Jamies at Home, podjetje za direktno prodajo, ki je v Veliki Britaniji odprlo več kot tri tisoč delovnih mest.Jamie piše za medije po vsem svetu, med drugim za lastno revijo Jamie Magazine. Živi v Londonu in Essexu z ženo Jools in njunimi štirimi otroki.

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (8)
    (8)
    (3)
    (4)
    (3)
    ( 26 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji

    Pozor!
    Anonymous , 20-01-2019
    Knjiga predpostavlja, da imate multipraktik. Večine receptov brez multipraktika ni možno izvesti (ali pa zgolj približno). To v opisu knjige na spletni strani ni omenjeno, prav tako ni očitno, ko knjigo na hitro pregledate v knjigarni. Ker multipraktik v slovenskih gospodinjtvih ni samoumeven (za razliko od britanskih), lahko izpade uporabniška izkušnja nekoliko...hm... precej slaba.