Slovenski knjižni sejem

Jamie Oliver: 30 minut za kosilo

Prelistaj me Image for Jamie Oliver: 30 minut za kosilo from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Jamie Oliver: 30 minut za kosilo

    Trda - 17. sep 2012
    ( 80 )
    ISBN/EAN:P_9789610123354
    Redna cena: 34,96 € 31,46 €

    10 % sejemski popust do 5. decembra 2021.
    Knjiga je del e-slovenskega knjižnega sejma na Emka.si.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 31,46 €
    Predviden rok dobave: 3-5 delovnih dni
    Dodaj v košarico

    Kupi v kompletu

    Kupi Jamie Oliver: 30 minut za kosilo + Superhrana za vsak dan skupaj ter prihrani dodatnih 5,24 € (7.49%)

    Opis

    Oddaje z Jamiejem Oliverjem lahko spremljate na 24 kitchen.


    PONATIS!

    Pokazal vam bom, kako postaviti na mizo kosilo v pičlih 30 minutah! Ne le ene jedi, temveč celo paleto slastnih priboljškov. Če imate tako kot jaz radi hrano in morate po dolgem dnevu nahraniti še nekaj lačnih ust, naj vam predstavim nov, revolucionaren način kuhanja. V tej knjigi vam bom pokazal, kako pripraviti celoten obrok v času, ki bi ga sicer porabili za pripravo ene same jedi. Kar vam bo uspelo v pičlih 30 minutah, vas bo povsem prevzelo. Mene je vsekakor! Zaradi hitrosti ne bo trpela kakovost, saj bodo zanjo poskrbeli boljša organiziranost, hitrejše delo, bližnjice in domiselni triki. Vsak od petdesetih obrokov je natančno opisan, brez ovinkarjenja – tu je le dobro, hitro kuhanje. Sestavil sem jedilnike z jedmi, ki gredo dobro skupaj, recepti pa so edinstveno zasnovani, tako da jim z lahkoto sledite. Pri tem pametno izrabimo vsako minuto, se zabavamo in kuhinji vrnemo njen namen. Morda se vam zdi, da to ni izvedljivo, a prisegam, da je. Pokukajte v knjigo in poglejte, kakšne jedi bomo pripravili. Ko boste začeli kuhati na ta način, ga ne boste le vzljubili, temveč ne boste nikoli več hoteli kuhati drugače. 

    O avtorju

    -Jamie Oliver-

    Jamie Oliver je angleški kuhar.

    Jamie Oliver (1975) je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev v Essexu. Potem ko je pustil šolo, je delal v londonski restavraciji Neal Street, pozneje pa v The River Cafe, kjer ga je opazila televizijska ekipa.

    Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Podpisal se je pod mnogo svetovnih uspešnic: Kuhinja do nazga, Srečna kuhinja, Nepreklicno Jamie, 30 minut za kosilo, 15 minut za obrok, Superhrana za vsak dan, 5 sestavin …

    Potem je odprl številne restavracije po svetu, preobrazil šolske malice v veliki Britaniji in vnesel revolucionarne spremembe v domače kuhinje, predvsem pa navdihnil na milijone ljudi, da so se lotili kuhanja in uživanja sveže, okusne hrane.

    Čeprav mu v zadnjih letih poslovno ni šlo najbolje, mu v težkih trenutkih voljo in optimizem vliva njegova številna družina – z ženo Jools imata pet otrok.

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (51)
    (14)
    (7)
    (5)
    (3)
    ( 80 )

    Komentarji

    Pozor!
    Anonymous , 20-01-2019
    Knjiga predpostavlja, da imate multipraktik. Večine receptov brez multipraktika ni možno izvesti (ali pa zgolj približno). To v opisu knjige na spletni strani ni omenjeno, prav tako ni očitno, ko knjigo na hitro pregledate v knjigarni. Ker multipraktik v slovenskih gospodinjtvih ni samoumeven (za razliko od britanskih), lahko izpade uporabniška izkušnja nekoliko...hm... precej slaba.