Igrajmo se skupaj!

Prelistaj me Image for IGRAJMO SE SKUPAJ from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Igrajmo se skupaj!

  Broširana - 20. avg 2020
  ( 1 )
  ISBN/EAN:P_9789610159223
  Redna cena: 14,99 €

  Nova zbirka igrarij razvojne psihologinje in dolgoletne urednice revij Ciciban, Cicido in Za starše, ki že vrsto let pripravlja igrarije za spodbujanje porajajoče se pismenosti in vabi k skupnemu reševanju igrivih, zanimivih in poučnih igrarij

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 14,99 €
  Predviden rok dobave: 2-4 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Nova zbirka igrarij razvojne psihologinje in dolgoletne urednice revij Ciciban, Cicido in Za starše, ki že vrsto let pripravlja igrarije za spodbujanje porajajoče se pismenosti in vabi k skupnemu reševanju igrivih, zanimivih in poučnih igrarij.

  Skupaj boste šteli, raziskovali, dobro opazovali, iskali razlike ter ustvarjali. Privlačne in raznolike igrarije razvijajo otrokovo pozornost, sposobnost natančnega opazovanja, iskanja podrobnosti ter urijo njegov spomin. Povabijo ga k ustvarjanju in sodelovanju s prijatelji in domačimi, k opisovanju in pripovedovanju, kar je zelo pomembno za njegov jezikovni in socialni razvoj. Igrarije v tej knjigi so primerne za predšolske otroke in šolarje začetnike, popestrijo otrokov prosti čas, prispevajo k zabavnemu učenju ter preženejo dolgčas.


  ***

  LET’S PLAY WITH PEEKABOO SERIES
  Written by Nataša Bucik
  Illustrated by Ana Zavadlav

  The Peekaboo series of educational activities, collected in five thematic sets prepared by developmental psychologist Nataša Bucik in collaboration with top illustrator Ana Zavadlav, offers the possibility of combining different thematic sets. They can be printed together in one book (70 pages) or separately in five notebooks SPECIFICATIONS OF THE SERIE:

  Format: 21 x 30 cm | 24 pages | Age: 5+

  O avtorju

  -Nataša Bucik-

  Mag. Nataša Bucik (1962) je razvojna psihologinja ter se strokovno ukvarja z bralno kulturo in kulturno vzgojo.

  Leta 2009 je magistrirala je na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Zaposlena je na Ministrstvu za kulturo, kjer se ukvarja s področjem kulturno-umetnostne vzgoje in bralne kulture. Dejavna je v večdisciplinarnih skupinah strokovnjakov, ki skrbijo za promocijo branja in bralne kulture. Je tudi članica Bralnega društva Slovenije.

  Bila je urednica revij Ciciban in Cicido. V Cicidoju skupaj z ilustratorko Ano Zavadlav že več kot dvajset let ustvarjata Kukujeve igrarije. Pripravili sta tudi že nekaj didaktičnih knjižic za otroke – Igrajmo se s Kukujem. Kukujev slikovni slovar (slovenski-angleško-francoski), pri katerem se jima je pridružila še prevajalka Kaja Bucik Vavpetič, je bil ob izidu leta 2008 prvi izvirni slikovni slovar v Sloveniji. Slovar uporabljajo otroci v Sloveniji in tujini – izšel je že v šestih izdajah in je dosegljiv v slovenskem, angleškem, francoskem, italijanskem, španskem, kitajskem, nemškem, retoromanskem, hrvaškem, turškem, bosanskem in srbskem jeziku, kmalu pa bo izšel tudi v Rusiji. Skupaj z računalnikarjem Anžetom Vavpetičem so leta 2014 pripravili tudi prvi izvirni interaktivni slikovni e-slovar v Sloveniji.

  V Cicibanu že več let z Gregorjem Bucikom pripravljata različne miselne naloge in orehe – njuni knjigi za otroke in mladino Misleca in Misleca 2 sta prav tako uspešnici doma in v tujini (na Hrvaškem, v Bolgariji, Rusiji, Koreji in na Kitajskem). Skupaj pa sta pripravila tudi knjižico miselnih nalog za bistroume Miselne igrarije.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 1 )

  Komentarji