Ičigo-ičie: japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov

Prelistaj me Image for Ičigo-ičie: japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Ičigo-ičie: japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov

  Trda - 08. jan 2019
  ( 22 )
  ISBN/EAN:P_9789610153344
  Redna cena: 19,99 €

  Spoznajte japonsko umetnost, s katero je vsak trenutek nepozaben!
  Kako najti pot do zadovoljstva, izpolnjenosti in sreče v kulturi hipnega, ko vse počnemo površno, življenje pa drvi mimo? Odgovor ponujata avtorja uspešnice Ikigaj v svoji drugi knjigi Ičigo-ičie, v kateri predstavljata japonsko umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov. Najboljši trenutek je vedno zdaj! Če ga ne doživimo v polnosti, ga ne bo več nazaj. Navdihujoča knjiga Ičigo-ičie vam bo pomagala, da ne boste živeli več v preteklosti ali prihodnosti, temveč tukaj in zdaj: z umirjenostjo, radostjo ob majhnih stvareh, čuječnostjo in hvaležnostjo.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 19,99 €
  Rok dobave: 2-3 dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Ičigo-ičie: japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov + Življenje je tvoje skupaj ter prihrani dodatnih 2,50 € (7.70%)

  Opis

  Danes prepogosto živimo prehitro in ne opazimo lepote, ki nas obdaja. Kako se ustaviti? Kje najti ključ do zadovoljstva, izpolnjenosti in sreče?

  Ta navdihujoča knjiga nas uči, kako …

  • se otresti preteklosti in prihodnosti, da bo vsak trenutek nekaj edinstvenega;
  • ustvariti nepozabna srečanja v osebnem in poklicnem življenju;
  • v življenje vključiti zen, ki se ga je Steve Jobs naučil od japonskega učitelja in je bil ključen za njegov uspeh;
  • s čuječnostjo izboljšati odnose;
  • odpreti vrata ustvarjalnemu toku, kadar ga potrebujemo.


  Najboljši trenutek življenja je vedno zdaj.
  Avtorja sta bralce po svetu najprej navdušila s knjigo Ikigaj, japonska umetnost življenja. V tem priročniku nam odkrivata nov koncept, ki ima prav tako korenine v japonski kulturi in bo spremenil življenje milijonom bralcev.

  Ičigo-ičie, japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov, je navdihujoča pripoved, ki nas uči, kako se otresti preteklosti in prihodnosti, da bo vsak trenutek nekaj edinstvenega; kako razumeti sinhronost kot pripomoček zavestne čarobnosti; ustvariti nepozabna srečanja v osebnem in poklicnem življenju; v življenje vključiti zen, ki se ga je Steve Jobs naučil od japonskega učitelja in je bil ključen za njegov uspeh; s čuječnostjo izboljšati odnose in odpreti vrata ustvarjalnemu toku, kadar ga potrebujemo.

  ***

  Mediji o knjigi


  »Knjiga spodbuja, da se zavemo, kako pomembno se je sprožiti zdaj, »umakniti nogo s stopalke za plin«. - Zarja  

  »…bolj bomo pozorni na to, kar se nam dogaja tukaj in zdaj, lepše in predvsem polnejše bo naše življenje (brez hlepenja po še tem in onem, naj gre za materialne dobrine, potovanja, prebrane knjige ali celo ljubimce), bolj bomo umirjeni, manj stvari nas bo spravljalo v obup in bolj bomo lahko uživali svoje življenje. Tudi na čisto navaden dan, morda celo  prenapolnjen z obveznostmi.« - Petra Arula, Jana

  »Priročnik vas bo opomnil na minljivost trenutka, umetnost prisotnosti, užitek dotika, okusa in vonja ter z malo sreče v vsakdanjo naglico vnesel malo miru« - Bukla, Vanja Jazbec

  »Najboljši trenutek je vedno zdaj, in če ga ne užijemo, je zapravljen. Priročnik vas bo opomnil na minljivost trenutka, umetnost prisotnosti, užitek dotika, okusa in vonja ter z malo sreče v vsakdanjo naglico vnesel malo miru.« – Naš čas

  »Ičigo-ičie, japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov je knjiga s sporočilom, naj živimo tukaj in zdaj , saj je vsak trenutek neponovljiv.« - Elle

  "Najboljši trenutek življenja je vedno zdaj": Preberite celoten članek na www.dobrezgodbe.com

  O avtorju

  -Hector Garcia-

  Héctor García je državljan tako Japonske, kjer živi že tretjino življenja, kot Španije, kjer je bil rojen. Je nekdanji inženir programske opreme. Delal je v švicarskem Cernu, po selitvi na Japonsko pa pomagal zagonskim podjetjem iz Silicijeve doline vstopiti na japonsko tržišče. Napisal je že več knjig o japonski kulturi.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (9)
  (4)
  (6)
  (3)
  (0)
  ( 22 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji