Gugalnica za vse

Prelistaj me Image for Gugalnica za vse from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Gugalnica za vse

  Trda - 16. sep 2013
  ( 2 )
  ISBN/EAN:P_9789610127864
  Redna cena: 24,99 €

  Ponatis tretje knjige pravljic pesnice in pisateljice Anje Štefan in ilustratorke Marjance Jemec Božič. Njeni predhodnici, Melje, melje mlinček in Kotiček na koncu sveta, sta bili med bralci toplo sprejeti. Anja Štefan je za obe prejela Levstikovo nagrado. Gugalnica za vse je čudovita slikanica, ki nagovarja otroke in odrasle.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 24,99 €
  Predviden rok dobave: 2 - 4 dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Ponatis!

  Pred nami je tretja knjiga pravljic pesnice in pisateljice Anje Štefan in ilustratorke Marjance Jemec Božič. Njeni predhodnici, Melje, melje mlinček in Kotiček na koncu sveta, sta bili med bralci toplo sprejeti.

  Anja Štefan je za obe prejela Levstikovo nagrado. Gugalnica za vse je čudovita slikanica, ki nagovarja otroke in odrasle.


  ***

  A SWING FOR ALL
  Written by Anja Štefan
  Illustrated by Marjanca Jemec Božič

  Stories with animal and human characters showing a child’s curiosity, courage, wisdom, and joy. In the end there’s a solution to every problem: we learn why rats are so clever, about the evening rituals in skunk and fox families, and more.

  Winner of the 2014 Golden Pear Award.

  Format: 20.5 x 26 cm 72 pages | Age: 4+

  O avtorju

  -Anja Štefan-

  Rojena je bila 2. aprila 1969 v Šempetru pri Gorici. Živela je z mamo, očetom in še dvema bratoma v veliki hiši, odmaknjeni od mesta, okoli katere je bil sadovnjak. V krogu družine so radi peli in si pripovedovali zgodbe iz otroštva. Po srednji šoli se je posvetila študiju iz slovenščine in angleščine. Vendar je imela raje slovenščino. V veselje ji je bilo igranje z besedami, všeč pa ji je bila tudi svoboda izražanja. Iz ljudskih pripovedi je najprej diplomirala, kasneje pa tudi magistrirala.

  Je mati dveh dečkov in dveh deklic, zato večina časa nameni svoji družini. Poleg tega, da je pisateljica, pesnica in pravljičarka, je tudi organizatorka pripovedovalskega festivala Pravljice danes v Cankarjevem domu in urednica zbirk ljudskih pravljic, ki jih pogosto tudi na novo pove in zapiše.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (1)
  (0)
  (1)
  (0)
  (0)
  ( 2 )

  Komentarji