Wine Science

Image for WINE SCIENCE from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Wine Science

    Mehka - 04. apr 2020
    ( 0 )
    ISBN/EAN:P_9780128161180
    Redna cena: 170,89 €

    Knjiga je del e-razstave Frankfurt po Frankfurtu na Emka.siIzberite med več kot 4200 najboljšimi knjigami sveta.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 170,89 €
    Predviden rok dobave: 28 - 35 dni
    Dodaj v košarico

    Opis

    1. Introduction

    2. Grape Species and Varieties

    3. Grapevine Structure and function

    4. Vineyard Practice

    5. Site Selection and Climate

    6. Chemical Constituents of Grapes and Wine

    7. Fermentation

    8.Post-Fermentation Treatments and Related Topics

    9. Specific and Distinctive Wine Styles

    10. Wine Laws, Authentication and Geography

    11. Sensory Perception and Wine Assessment

    12. Wine, Food and Health

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: angleški
    • Leto izida: 2020
    • ISBN/EAN: 9780128161180
    • Vezava: Mehka
    • Datum Izida: 04.04.2020
    • Založba: Elsevier Ltd
    • Avtor: Ronald S. Jackson
    • Povprečna ocena:
      ( 0 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 0 )

    Komentarji