Knjiga je del e-razstave Frankfurt po Frankfurtu na Emka.si. Izberite med več kot 4200 najboljšimi knjigami sveta.
Pri vseh nakupih nad 59 € je poštnina brezplačna.
Strošek priprave paketa in dostave znaša 3,95 €.
Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali.
Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
s karticami (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners),
Plačilo po predračunu (pravne osebe)
Račun z odlogom plačila (za javna podjetja, knjižnice, šole)
Več o plačilih
Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.
Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.
Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.
Več o dostavi
Biscuit, Cookie and Cracker Process and Recipes: A practical reference for a wide range of recipes and production information for crackers, snack crackers, semi-sweet biscuits, short doughs, cookies and sandwich biscuits.
These recipes have been developed in Europe, Asia, Australia, North America and South America. Beginning with an explanation of the production process and formulations, this book provides easy-access information for developing new biscuits, cookies and crackers for international markets. All the process details, formulations, technical information are based on the notes and files of the late Glyn Sykes. Glyn gained wide experience over a working lifetime in the biscuit baking industry, working with over fifty biscuit manufacturers world-wide. Glyn Sykes family have made the information available for the new book, which is a valuable reference for professionals in the biscuit baking industry and students in the food technology field.