Formule ljubezni (Žepnica)

Prelistaj me Image for Formule ljubezni (Žepnica) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Formule ljubezni (Žepnica)

  Mehka - 24. jan 2014
  ( 10 )
  ISBN/EAN:P_9789610130192
  Redna cena: 16,99 €


  Na voljo tudi e-knjiga na spletnem portalu E-emka.si

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 16,99 €
  Na zalogi, dobava takoj.
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Formule ljubezni (Žepnica) + Ljubeznoslovje (Žepnica) skupaj ter prihrani dodatnih 1,40 € (4.52%)

  Opis

  PONATIS!


  Dr. Zoran Milivojević, mednarodno priznani psihoterapevt, v tej knjigi obračuna s stereotipi o pravi ljubezni. V knjigi obravnava najpogostejše zmote in zablode o ljubezni, ki uničevalno vplivajo na življenje in odnose velike večine ljudi. Demistificira in pojasni vse najpogostejše zmote pri medosebnih odnosih med partnerjema, zakoncema in družinskima članoma.

  Razkriva, zakaj ljubezen ni večna, zakaj ni vedno povezana s srečo, zakaj je mogoče ljubiti več partnerjev hkrati, kakšna je razlika med zaljubljenostjo in ljubeznijo. Postavi temelje za to, da bi lahko prepoznali pravo ljubezen in bili zares srečni.
   

  O avtorju

  -Dr. Zoran Milivojević-

  Psihoterapevt Zoran Milivojević, dr. med., se je rodil leta 1957 v Beogradu, kjer je leta 1984 tudi diplomiral na medicinski fakulteti. Sedaj dela kot zasebnik v Novem Sadu in v Ljubljani. Zoran Milivojevoć je sicer poročen in ima enega otroka.

  Psihoterapevt je postal leta 1989, ko je kot tranksakcijski analitičar uspešno opravil mednarodni izpit in se hkrati izpopolnjeval v Mednarodnem in evropskem združenju za transakcijsko analizo. Od leta 1990 dela kot uradni mednarodni izobraževalec in nadzornik za transakcijsko analizo pod mentorstvom dr. Carla Moisa. Leta 2001 je prejel najvišji status izobraževalca in nadzornika znotraj transakcijske analize (Teaching and Supervising Transactional Analyst). Leta 2004 je prejel evropski certifikat za psihoterapijo Evropske zveze za psihoterapijo.

  Od leta 2006 je mednarodni predavatelj in lektor na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju v Avstiji. Je tudi nadzornik nekaterih ustanov v Sloveniji, ki se ukvarjajo s psihoterapijo in vzgojo. Trenutno deluje tudi kot predsednik TA centra – gre za Zvezo transakcijskih analitikov Srbije v Novem Sadu. Hkrati je tudi strokovni direktor Psihopolis insituta, d.o.o v Novem Sadu.

  Zoran Milivojevič je izdal kar nekaj uspešnih knjig - Čustva: Psihoterapija in razumevanje čustev, Formula ljubezni, Kako si ne uničiti življenja, ko iščemo pravo ljubezen, Igre, ki se jih igrajo narkomani: Transakcijska analiza problematičnega jemanja drog; Mala knjiga za velike starše: priročnik za vzgojo otrok. Je tudi soavtor več strokovnih učbenikov na področju psihiatrije, psihoterapije in seksologije.

  dr. Zoran Milivojević o ljubosumju in zavisti - oglejte si intervju

  Več o avtorju

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (6)
  (2)
  (2)
  (0)
  (0)
  ( 10 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji