Formule ljubezni: nova izdaja s predgovorom avtorja (Žepnica)

Prelistaj me Image for Formule ljubezni: nova izdaja s predgovorom avtorja (Žepnica) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Formule ljubezni: nova izdaja s predgovorom avtorja (Žepnica)

  Broširana - 22. nov 2019
  ( 19 )
  ISBN/EAN:P_9789610156208
  Redna cena: 16,99 €

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 16,99 €
  Predviden rok dobave: 3-5 dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Formule ljubezni: nova izdaja s predgovorom avtorja (Žepnica) + Resnice in zmote o ljubezni (Žepnica) skupaj ter prihrani dodatnih 1,40 € (4.52%)

  Opis

  Nova izdaja s predgovorom avtorja

  Formule ljubezni kritično pretresajo najpogostejše zmote in zablode o ljubezni (ljubezen je smisel življenja, v pravi ljubezni ni konfliktov in jeze, v pravi ljubezni je spolnost izjemna, resnična ljubezen je brezpogojna, zares ljubite lahko le eno osebo v življenju), ki uničevalno vplivajo na življenje in odnose večine vseh nas. Avtor pronicljivo pojasni napake in najpogostejše predsodke pri odnosih med partnerji, zakonci in družinskimi člani; knjigi pa dodaja tudi vprašalnik za oba spola, s pomočjo katerega lahko vsakdo preveri razumevanje opisanih pojmov.

  Besedilo je namenjeno vsem, ki jih zanimajo medosebni in ljubezenski odnosi; ki se ljubiteljsko ali poklicno ukvarjajo s psihologijo ali spremljajo to področje; ter vsem, ki se želijo izogniti stresnim situacijam pri tovrstnih zablodah. V novi izdaji s kratkim predgovorom avtorja je knjiga še prijaznejša, sodobnejša in razumljivejša.

  Dr. Zoran Milivojević je mednarodno priznan psihoterapevt z dolgoletno prakso, supervizor in učitelj Mednarodnega združenja za transakcijsko analizo, predavatelj ter avtor številnih strokovnih in poljudnih publikacij o čustvih in ljubezni. Živi med Novim Sadom in Ljubljano. Njegove Formule ljubezni so kultna knjiga bralcev vseh spolov in starosti, prevedena tudi v druge jezike ter v Sloveniji doslej natisnjena v več kot 15.000 izvodih.

  O avtorju

  -Zoran Milivojević-

  Psihoterapevt Zoran Milivojević, dr. med., se je rodil leta 1957 v Beogradu, kjer je leta 1984 tudi diplomiral na medicinski fakulteti. Sedaj dela kot zasebnik v Novem Sadu in v Ljubljani. Zoran Milivojevoć je sicer poročen in ima enega otroka. Psihoterapevt je postal leta 1989, ko je kot tranksakcijski analitičar uspešno opravil mednarodni izpit in se hkrati izpopolnjeval v Mednarodnem in evropskem združenju za transakcijsko analizo.

  Od leta 1990 dela kot uradni mednarodni izobraževalec in nadzornik za transakcijsko analizo pod mentorstvom dr. Carla Moisa. Leta 2001 je prejel najvišji status izobraževalca in nadzornika znotraj transakcijske analize (Teaching and Supervising Transactional Analyst). Leta 2004 je prejel evropski certifikat za psihoterapijo Evropske zveze za psihoterapijo. Od leta 2006 je mednarodni predavatelj in lektor na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju v Avstiji. Je tudi nadzornik nekaterih ustanov v Sloveniji, ki se ukvarjajo s psihoterapijo in vzgojo. Trenutno deluje tudi kot predsednik TA centra – gre za Zvezo transakcijskih analitikov Srbije v Novem Sadu. Hkrati je tudi strokovni direktor Psihopolis insituta, d.o.o v Novem Sadu.

  Zoran Milivojevič je izdal kar nekaj uspešnih knjig - Čustva: Psihoterapija in razumevanje čustev, Formula ljubezni, Kako si ne uničiti življenja, ko iščemo pravo ljubezen, Igre, ki se jih igrajo narkomani: Transakcijska analiza problematičnega jemanja drog; Mala knjiga za velike starše: priročnik za vzgojo otrok. Je tudi soavtor več strokovnih učbenikov na področju psihiatrije, psihoterapije in seksologije. 

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (13)
  (4)
  (2)
  (0)
  (0)
  ( 19 )

  Komentarji