Emocije - Razumevanje čustev v psihoterapiji

Prelistaj me Image for Emocije - Razumevanje čustev v psihoterapiji from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Emocije - Razumevanje čustev v psihoterapiji

  Trda -
  ( 134 )
  ISBN/EAN:P_9788686653215
  Redna cena: 38,90 €

  Knjiga je obvezno branje za vse tiste, ki si želijo čustveno odrasti in postati čustveno zreli ljudje.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 38,90 €
  Predviden rok dobave: 3-5 delovnih dni
  Dodaj v košarico

  Kupi v kompletu

  Kupi Emocije - Razumevanje čustev v psihoterapiji + Čustvena inteligenca (Žepnica) skupaj ter prihrani dodatnih 2,85 € (4.92%)

  Opis

  Knjiga je obvezno branje za vse tiste, ki si želijo čustveno odrasti in postati čustveno zreli ljudje.

  Knjiga Emocije pomaga bralcem povečati čustveno inteligenco. Gre za temeljno psihološko študijo z veliko uporabno vrednostjo v vsakdanjem življenju.

  Poleg teorije čustev, prijetnih in manj prijetnih, zdravih in motenih, vam knjiga nudi model za boljše razumevanje čustev. Delo, ki ga mnogi označujejo kot eno najboljših psiholoških študij, uporabnih v vsakdanjem življenju.

  »Knjiga Emocije je odličen zemljevid za razumevanje čustvovanja.« - Prof. dr.Alenka Kobolt, Pedagoška fakulteta Univerze v Ljubljani

  O avtorju

  -Zoran Milivojević-

  Zoran Milivojević je avtor knjige Formule ljubezni.

  Zoran Milivojević (1957), dr. med., je psihoterapevt in supervizor, predavatelj na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju. Je tudi nadzornik nekaterih ustanov v Sloveniji, ki se ukvarjajo s psihoterapijo in vzgojo. Trenutno deluje tudi kot predsednik Zveze transakcijskih analitikov Srbije. Poleg tega vodi zasebno prakso v Ljubljani in Novem Sadu.

  Svojo obsežno teorijo čustev je predstavil v knjigi Emocije: razumevanje čustev v psihoterapiji. Njegova knjiga Formule ljubezni: ne zapravimo življenja v iskanju prave ljubezni je postala kultna knjiga mladih, prevedena pa je tudi v druge jezike.

  Zaradi izvirnosti svoje misli se uvršča v skupino svetovnih avtoritet, zbranih okoli projekta Svetovna knjiga o ljubezni (The World Book of Love). Objavil je tudi knjige Igre, ki jih igrajo narkomani, Mala knjiga za velike starše in zbirko kolumn Ulovimo ljubezen.

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Oglejte si več iz oddelkov:

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (121)
  (9)
  (3)
  (1)
  (0)
  ( 134 )

  Komentarji

  Odlična knjiga
  Anonymous , 22-08-2021
  Točno to, kar piše v opisu. Zelo strokovna, tehnično brezhibna. Ena izmed knjig, ki je ne bi posodil nikomur; preprosto mora biti ves čas na dosegu na moji knjižni polici.
  učbenik
  Anonymous , 03-02-2013
  Knjiga je napisana v drugačnem slogu kot Formule ljubezni - ni tako lahkotno branje.