Emocije - Razumevanje čustev v psihoterapiji

Prelistaj me Image for Emocije - Razumevanje čustev v psihoterapiji from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  Emocije - Razumevanje čustev v psihoterapiji

  Trda -
  ( 133 )
  ISBN/EAN:P_9788686653215
  Redna cena: 38,90 €

  Knjiga je obvezno branje za vse tiste, ki si želijo čustveno odrasti in postati čustveno zreli ljudje.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 38,90 €
  Predviden rok dobave: 2 - 4 dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Knjiga je obvezno branje za vse tiste, ki si želijo čustveno odrasti in postati čustveno zreli ljudje.

  Knjiga Emocije pomaga bralcem povečati čustveno inteligenco. Gre za temeljno psihološko študijo z veliko uporabno vrednostjo v vsakdanjem življenju.

  Poleg teorije čustev, prijetnih in manj prijetnih, zdravih in motenih, vam knjiga nudi model za boljše razumevanje čustev. Delo, ki ga mnogi označujejo kot eno najboljših psiholoških študij, uporabnih v vsakdanjem življenju.

  »Knjiga Emocije je odličen zemljevid za razumevanje čustvovanja.« - Prof. dr.Alenka Kobolt, Pedagoška fakulteta Univerze v Ljubljani

  O avtorju

  -Dr. Zoran Milivojević-

  Psihoterapevt Zoran Milivojević, dr. med., se je rodil leta 1957 v Beogradu, kjer je leta 1984 tudi diplomiral na medicinski fakulteti. Sedaj dela kot zasebnik v Novem Sadu in v Ljubljani. Zoran Milivojevoć je sicer poročen in ima enega otroka.

  Psihoterapevt je postal leta 1989, ko je kot tranksakcijski analitičar uspešno opravil mednarodni izpit in se hkrati izpopolnjeval v Mednarodnem in evropskem združenju za transakcijsko analizo. Od leta 1990 dela kot uradni mednarodni izobraževalec in nadzornik za transakcijsko analizo pod mentorstvom dr. Carla Moisa. Leta 2001 je prejel najvišji status izobraževalca in nadzornika znotraj transakcijske analize (Teaching and Supervising Transactional Analyst). Leta 2004 je prejel evropski certifikat za psihoterapijo Evropske zveze za psihoterapijo.

  Od leta 2006 je mednarodni predavatelj in lektor na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju v Avstiji. Je tudi nadzornik nekaterih ustanov v Sloveniji, ki se ukvarjajo s psihoterapijo in vzgojo. Trenutno deluje tudi kot predsednik TA centra – gre za Zvezo transakcijskih analitikov Srbije v Novem Sadu. Hkrati je tudi strokovni direktor Psihopolis insituta, d.o.o v Novem Sadu.

  Zoran Milivojevič je izdal kar nekaj uspešnih knjig - Čustva: Psihoterapija in razumevanje čustev, Formula ljubezni, Kako si ne uničiti življenja, ko iščemo pravo ljubezen, Igre, ki se jih igrajo narkomani: Transakcijska analiza problematičnega jemanja drog; Mala knjiga za velike starše: priročnik za vzgojo otrok. Je tudi soavtor več strokovnih učbenikov na področju psihiatrije, psihoterapije in seksologije.

  dr. Zoran Milivojević o ljubosumju in zavisti - oglejte si intervju

  Več o avtorju

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Oglejte si več iz oddelkov:

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (120)
  (9)
  (3)
  (1)
  (0)
  ( 133 )

  Komentarji

  učbenik
  Anonymous , 03-02-2013
  Knjiga je napisana v drugačnem slogu kot Formule ljubezni - ni tako lahkotno branje.