Vse za šolo na Emka.si

MLINČEK 1, 3. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO)

Image for MLINČEK 1, 3. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  MLINČEK 1, 3. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole

  Broširana -
  ( 0 )
  ISBN/EAN:P_9789612416515
  Redna cena: 13,20 €
  9789612416515 - Modrijan Založba, d.o.o.

  Delovne zvezke za I. triado financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in jih bodo učenci prejeli v šoli. Prosimo, preverite ali želite oddati naročilo za to gradivo.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 13,20 €
  Dobava preko Pošte Slovenije med 10.8. in 26.8.2020
  Dodaj v košarico

  Opis

  V delovnem učbeniku se prepletajo tri predmetna področja: slovenščina, matematika in spoznavanje okolja. Večpredmetni učbenik prinaša veliko prednosti tako za učitelje kot učence, saj med drugim omogoča enostavnejše načrtovanje pouka in upošteva celostno dojemanje sveta, ki je značilno za to starostno obdobje.

  Tretji del Mlinčka vsebuje teme, povezane z izleti v naravo in opazovanjem sprememb, ki jih prinaša pomlad. Učenci spoznajo vremenske pojave, različna življenjska okolja, pogoje za življenje rastlin in živali, soočijo se z raznolikostjo, ki nam jo ponuja narava.
  Utrjujejo seštevanje in odštevanje, spoznajo števila do 20 ter merjenje dolžine, mase in volumna. Pri tem uporabljajo nestandardne merske enote, primerjajo in urejajo.
  Prek zabavnih pesmic, kakovostnih ilustracij in raznovrstnih nalog spoznajo vse črke slovenske abecede in njihov zapis. Pri tem razvijajo predbralne in predopismenjevalne zmožnosti. Poslušajo neumetnostna besedila, kot je opis rastline in živali, jih razčlenjujejo in tudi sami tvorijo.
  Skrbno izbrana umetnostna besedila z likovno kakovostnimi ilustracijami učencem omogočajo poglabljanje in doživljanje vsebin pri posameznih temah, spoznavanje in opazovanje razlik med svetom, v katerem živijo, in domišljijskim svetom v književnem besedilu ter estetski užitek ob doživljanju umetnosti.

  O avtorju

  -Tatjana Hodnik Čadež-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 0 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji