Vse za šolo na Emka.si

MLINČEK 1, 2. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO)

Image for MLINČEK 1, 2. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  MLINČEK 1, 2. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole

  Mehka - 31. maj 2012
  ( 0 )
  ISBN/EAN:P_9789612416508
  Redna cena: 13,20 €
  9789612416508 - Modrijan Založba, d.o.o.

  Delovne zvezke za I. triado financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in jih bodo učenci prejeli v šoli. Prosimo, preverite ali želite oddati naročilo za to gradivo.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 13,20 €
  Dobava preko Pošte Slovenije med 10.8. in 26.8.2020
  Dodaj v košarico

  Opis

  V delovnem učbeniku se prepletajo tri predmetna področja: slovenščina, matematika in spoznavanje okolja. Večpredmetni učbenik prinaša veliko prednosti tako za učitelje kot učence, saj med drugim omogoča enostavnejše načrtovanje pouka in upošteva celostno dojemanje sveta, ki je značilno za to starostno obdobje.

  Drugi del Mlinčka se začne s temo Zima, ki prinaša tudi sproščene in igrive vsebine, povezane s predprazničnim časom. V tem delu učenci spoznajo praznike in letne čase ter, kako ob prazniku sporočimo naslovniku najboljše želje, kako se zahvalimo za darilo, spoznajo tudi različne oblike družinske skupnosti. Razvijajo časovno orientacijo in utrjujejo pojme prej, potem, včeraj, danes, jutri, poimenujejo dneve v tednu, spoznajo, kakšno je bilo življenje nekoč.
  Usvojijo števila do 10 (vključno z nič) ter dve osnovni računski operaciji: seštevanje in odštevanje. Spoznajo like.
  Prek zabavnih pesmic, kakovostnih ilustracij in raznovrstnih nalog začnejo spoznavati črke in njihov zapis. Pri tem razvijajo predbralne in predopismenjevalne zmožnosti. Poslušajo neumetnostna besedila, kot je opis igrače, jih razčlenjujejo in tudi sami tvorijo, pripravijo se na govorni nastop.
  Skrbno izbrana umetnostna besedila z likovno kakovostnimi ilustracijami učencem omogočajo poglabljanje in doživljanje vsebin pri posameznih temah, spoznavanje in opazovanje razlik med svetom, v katerem živijo, in domišljijskim svetom v književnem besedilu ter estetski užitek ob doživljanju umetnosti.

  O avtorju

  -Tatjana Hodnik Čadež-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 0 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji