Vse za šolo na Emka.si

MLINČEK 1, 1. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO)

Prelistaj me Image for MLINČEK 1, 1. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole (PRENOVLJENO) from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  MLINČEK 1, 1. del, delovni učbenik za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja v 1. razredu osnovne šole

  Mehka - 30. maj 2012
  ( 1 )
  ISBN/EAN:P_9789612416492
  Redna cena: 13,20 €
  9789612416492 - Modrijan Založba, d.o.o.

  Delovne zvezke za I. triado financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in jih bodo učenci prejeli v šoli. Prosimo, preverite ali želite oddati naročilo za to gradivo.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 13,20 €
  Dobava preko Pošte Slovenije med 14.8. in 26.8.2020
  Dodaj v košarico

  Opis

  V delovnem učbeniku se prepletajo tri predmetna področja: slovenščina, matematika in spoznavanje okolja. Večpredmetni učbenik prinaša veliko prednosti tako za učitelje kot učence, saj med drugim omogoča enostavnejše načrtovanje pouka in upošteva celostno dojemanje sveta, ki je značilno za to starostno obdobje.

  V prvem delu Mlinčka se učenci ob uvodnih temah spoznajo med seboj, spoznavajo novo okolje, pravila in dogovore, ki jih moramo upoštevati, razvijajo orientacijo na telesu, v prostoru in na papirju ter se učijo varnega obnašanja v prometu.
  Obenem razvijajo številske predstave do 5 in števila zapišejo. Prepoznavajo in poimenujejo osnovne geometrijske oblike, razvrščajo in urejajo.
  Postopoma tudi razvijajo sposobnosti vidnega in slušnega zaznavanja, ki so pomembne pri začetnem opismenjevanju. Spoznajo neumetnostna besedila, kot je opis osebe, poti in prostora, jih razčlenjujejo in tudi sami tvorijo.
  Skrbno izbrana umetnostna besedila z likovno kakovostnimi ilustracijami učencem omogočajo poglabljanje in doživljanje vsebin pri posameznih temah, spoznavanje in opazovanje razlik med svetom, v katerem živijo, in domišljijskim svetom v književnem besedilu ter estetski užitek ob doživljanju umetnosti.

  O avtorju

  -Tatjana Hodnik Čadež-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 1 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji