TEHNOLOGIJA MESA IN MESNIH IZDELKOV, učbenik za predmet tehnologija v 4. letniku programa Živilski tehnik in 2. letniku za program Živilski tehnik PTI

Image for TEHNOLOGIJA MESA IN MESNIH IZDELKOV, učbenik za predmet tehnologija v 4. letniku programa Živilski tehnik in 2. letniku za program Živilski tehnik PTI from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    TEHNOLOGIJA MESA IN MESNIH IZDELKOV, učbenik za predmet tehnologija v 4. letniku programa Živilski tehnik in 2. letniku za program Živilski tehnik PTI

    Broširana -
    ( 0 )
    ISBN/EAN:P_9788636505786
    Izdelek trenutno ni dobavljiv.
    Redna cena: 11,07 €
    9788636505786 - Tehniška Založba Slovenije, d.d.

    Učbenik za predmet Tehnologija v 4. letniku programa Živilski tehnik in v 2. letniku programa Živilski tehnik PTI

    Učbenik je celovito in obsežno delo z veliko skicami, fotografijami in shemami, zato je poleg temelja za izobraževanje
    dijakov srednješolskih programov s področja živilstva, primeren tudi za posameznike, ki pri svojem delu potrebujejo
    dodatna strokovna znanja s področja proizvodnje in predelave mesa, kot so živilski delovodje, trgovci z živili, gostinski
    delavci, svetovalci v kmetijstvu, obrtniki ...


    Učbenik zajema teme iz živinoreje in anatomije domačih živali. Posebni poglavji obravnavata klavne živali in zakol živali.
    Dijaki bodo s pomočjo učbenika spoznali tudi obrate za proizvodnjo mesa, načine shranjevanja mesa, meso v prodaji
    in njegovo uporabnost, obrate za proizvodnjo mesnih izdelkov, surovine, dodatke in ovitke v proizvodnji mesnih izdelkov,
    tehnologijo proizvodnje mesnih izdelkov, pakiranje in označevanje izdelkov ter vrste mesnih izdelkov. Učbenik prinaša
    tudi poglavje o prometu in predelavi rib in drugih morskih organizmov ter poglavje o predelavi polžev. Dijaki bodo
    seznanjeni tudi s higieno v proizvodnji živil. Vse vsebine so prilagojene novi zakonodaji in veterinarsko-sanitarnim predpisom.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    Ni na zalogi
    Razprodano

    Opis

    Učbenik za predmet Tehnologija v 4. letniku programa Živilski tehnik in v 2. letniku programa Živilski tehnik PTI

    Učbenik je celovito in obsežno delo z veliko skicami, fotografijami in shemami, zato je poleg temelja za izobraževanje
    dijakov srednješolskih programov s področja živilstva, primeren tudi za posameznike, ki pri svojem delu potrebujejo
    dodatna strokovna znanja s področja proizvodnje in predelave mesa, kot so živilski delovodje, trgovci z živili, gostinski
    delavci, svetovalci v kmetijstvu, obrtniki ...


    Učbenik zajema teme iz živinoreje in anatomije domačih živali. Posebni poglavji obravnavata klavne živali in zakol živali.
    Dijaki bodo s pomočjo učbenika spoznali tudi obrate za proizvodnjo mesa, načine shranjevanja mesa, meso v prodaji
    in njegovo uporabnost, obrate za proizvodnjo mesnih izdelkov, surovine, dodatke in ovitke v proizvodnji mesnih izdelkov,
    tehnologijo proizvodnje mesnih izdelkov, pakiranje in označevanje izdelkov ter vrste mesnih izdelkov. Učbenik prinaša
    tudi poglavje o prometu in predelavi rib in drugih morskih organizmov ter poglavje o predelavi polžev. Dijaki bodo
    seznanjeni tudi s higieno v proizvodnji živil. Vse vsebine so prilagojene novi zakonodaji in veterinarsko-sanitarnim predpisom.

    O avtorju

    -Blanka Vombergar-

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 0 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji