Nova dvojezična monografija o zanimivem žitu. Knjiga je povsem enako zasnovana (tudi avtorji so isti) kot druge uspešnice iz te zbirke o ajdi, prosu in ječmenu. Prinaša znanje o ovsu in predvsem recepte za njegovo uporabo pri pripravi odličnih zdravih obrokov, kruhov, slaščic, peciva. Oves ima bogato prehransko vrednost. Doslej smo ga mnogi uporabljali le kot ovsene kosmiče za zajtrk, v novih receptih pa spoznamo še mnoge druge načine uporabe kosmičev. Ovsena moka pa dolgo sploh ni bila prisotna na našem trgu, zdaj imamo tudi v Sloveniji mlinarje z ovseno moko. Vedno bolj je priljubljeno postaja ovseno »mleko« (ovseni napitek), ki se odlično uporablja v slaščičarstvu in pri kuhi. V knjigi je 45 receptov za okusne jedi, zato bo gotovo prispevala k večji uporabi ovsa in k razvoju novih, zdravih lokalnih jedi.
Pri vseh nakupih nad 59 € je poštnina brezplačna.
Strošek priprave paketa in dostave znaša 3,95 €.
Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali.
Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
s karticami (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners),
Plačilo po predračunu (pravne osebe)
Račun z odlogom plačila (za javna podjetja, knjižnice, šole)
Več o plačilih
Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.
Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.
Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.
Več o dostavi
Nova dvojezična monografija o zanimivem žitu. Knjiga je povsem enako zasnovana (tudi avtorji so isti) kot druge uspešnice iz te zbirke o ajdi, prosu in ječmenu. Prinaša znanje o ovsu in predvsem recepte za njegovo uporabo pri pripravi odličnih zdravih obrokov, kruhov, slaščic, peciva. Oves ima bogato prehransko vrednost. Doslej smo ga mnogi uporabljali le kot ovsene kosmiče za zajtrk, v novih receptih pa spoznamo še mnoge druge načine uporabe kosmičev. Ovsena moka pa dolgo sploh ni bila prisotna na našem trgu, zdaj imamo tudi v Sloveniji mlinarje z ovseno moko. Vedno bolj je priljubljeno postaja ovseno »mleko« (ovseni napitek), ki se odlično uporablja v slaščičarstvu in pri kuhi. V knjigi je 45 receptov za okusne jedi, zato bo gotovo prispevala k večji uporabi ovsa in k razvoju novih, zdravih lokalnih jedi.