Squires Kitchen's Guide to Working with Chocolate: Easy Techniques for Impressive Results

Image for Squires Kitchen's Guide to Working with Chocolate: Easy Techniques for Impressive Results from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Squires Kitchen's Guide to Working with Chocolate: Easy Techniques for Impressive Results

    Trda - 14. sep 2010
    ( 0 )
    ISBN/EAN:P_9781905113187
    Redna cena: 18,27 €

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 18,27 €
    Rok dobave: 7-9 dni
    Dodaj v košarico

    O avtorju

    -Mark Tilling-

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: angleški
    • Leto izida: 2010
    • Število strani: 72
    • ISBN/EAN: 9781905113187
    • Mere izdelka vxš: 23,6 x 18,8
    • Vezava: Trda
    • Datum Izida: 14.09.2010
    • Založba: B Dutton Publishing
    • Avtor: Mark Tilling
    • Urednik: Jenny Stewart
    • Povprečna ocena:
      ( 0 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 0 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji