ABC 1, 3. del, grafomotorične vaje za slovenščino-jezik v 1. razredu osnovne šole

Image for ABC 1, 3. del, grafomotorične vaje za slovenščino-jezik v 1. razredu osnovne šole from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

  ABC 1, 3. del, grafomotorične vaje za slovenščino-jezik v 1. razredu osnovne šole

  Broširana -
  ( 1 )
  ISBN/EAN:P_9789616625340
  Redna cena: 10,20 €
  9789616625340 - ZALOŽBA IZOLIT, d.o.o.

  SkrijPoglej več
  Deli:
  - 1 + 10,20 €
  Predvideni rok dobave: 7-9 dni
  Dodaj v košarico

  Opis

  Didaktični komplet ABC 1 smo obogatili z osnovnimi in dodatnimi grafomotoričnimi vajami, ki jih najdete v tretjem delu delovnega zvezka in priročnika. Namenjene so učencem prvega razreda devetletne osnovne šole za razvijanje motorične spretnosti, potrebne za pisanje v naslednjem šolskem letu.

  Vaje v delovnem zvezku vključujejo smer pisanja, risanje ravnih in krožnih črt ter zank. Učenci v zaključnem delu z risanjem vzorcev ponovijo vse vrste črt in smeri pisanja.
  Za pomoč pri orientaciji in spoznavanju smeri so v delovnem zvezku oznake, kot so oblaček, ki pomeni zgoraj, hišica, ki pomeni spodaj, svinčnik, ki označuje levo stran zvezka, in jabolko, ki je znak za desno stran. Risbe predmetov so sive, medtem ko modra barva učenca seznani s črtami, ki jih bo risal. Puščice ga usmerjajo k pravilnemu začetku risanja in kasneje pisanja, in sicer od leve proti desni ter od zgoraj navzdol, kar je poudarjeno tudi v učnem načrtu. Postopnost vaj je izražena v začetnem spoznavanju smeri, risanju v večjem neomejenem prostoru in zahtevnejšem risanju v manjšem omejenem prostoru. Osnovne grafomotorične vaje naj bi učenci izvedli v začetnem delu učne ure, pred vajami v manjšem omejenem prostoru, ki so zajete v prvem in drugem delu delovnega zvezka. Vaje za ponavljanje in utrjevanje ponudimo učencem v pisalnem kotičku za prosti čas.

  O avtorju

  -Marija Grginič-

  Ostale knjige tega avtorja

  Podrobnosti o izdelku

  Mnenja kupcev

  Povprečna ocena kupcev:

  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  ( 1 )
  Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

  Komentarji