Knjiga je del e-razstave Frankfurt po Frankfurtu na Emka.si. Izberite med več kot 4200 najboljšimi knjigami sveta.
Pri vseh nakupih nad 59 € je poštnina brezplačna.
Strošek priprave paketa in dostave znaša 3,95 €.
Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali.
Več o dostavi
Emka.si omogoča naslednje načine plačila:
z gotovino ob prevzemu (velja le za fizične osebe),
s karticami (Mastercard, Visa, ActivaMaestro, Activa, Diners),
Plačilo po predračunu (pravne osebe)
Račun z odlogom plačila (za javna podjetja, knjižnice, šole)
Več o plačilih
Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.
Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.
Ko vam bomo poslali paket boste o tem obveščeni tudi po emailu. V emailu bo navedena številka vašega paketa ter povezava do Pošte Slovenije, kjer boste lahko preverili natančen status dostave.
Več o dostavi
From hipster coffee shops to upscale restaurants, a bustling local food scene is perhaps the most commonly recognized harbinger of gentrification. A Recipe for Gentrification explores this widespread phenomenon, showing the ways in which food and gentrification are deeply―and, at times, controversially―intertwined.
Contributors provide an inside look at gentrification in different cities, from major hubs like New York and Los Angeles to smaller cities like Cleveland and Durham. They examine a wide range of food enterprises―including grocery stores, restaurants, community gardens, and farmers’ markets―to provide up-to-date perspectives on why gentrification takes place, and how communities use food to push back against displacement. Ultimately, they unpack the consequences for vulnerable people and neighborhoods. A Recipe for Gentrification highlights how the everyday practices of growing, purchasing and eating food reflect the rapid―and contentious―changes taking place in American cities in the twenty-first century.
""The Taste of Gentrification" critically explores the relationship between food, power, and resistance in the city"-
- 384 pages,
- 26 hts / 4 t / 4 figs / 6 m