Letne naročnine - Revije

Johanna Budwig - komplet treh knjig

Image for Johanna Budwig - komplet treh knjig from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    Johanna Budwig - komplet treh knjig

    Trda - 16. okt 2009
    ( 1 )
    ISBN/EAN:P_3831025900900
    Redna cena: 39,00 €

    Komplet knjig je sestavljen iz treh knjig Dr. Johanne Budwig z naslovi:

    - Rak Problem in rešitve

    - Oljno proteinska kuharica
    - Laneno olje, resnična pomoč pri artritisu, srčnem infarktu, raku

    Pri razlagi je dr. Budwigova upoštevala misel, ki pravi: »Če nekdo nekaj odkrije, a tega ne zna razložiti navadnim ljudem, ni odkril ničesar.« Zato upamo, da boste knjigo zlahka razumeli.

    V knjigi je tudi intervju Lotharja Hirneseja z Johanno Budwig iz leta 1998, pa tudi nekatera pisma njenih pacientov (vsa originalna pisma brez izjem hrani nemški založnik). Če vzamemo pojav raka pod drobnogled, mora obstajati nek odnos med boleznijo in hrano. Še nihče pa ni pokazal jasnih smernic za napredek pri boju proti raku.

    Vse več poskusov, da bi v boju proti raku lahko dosegli uspeh, in z druge strani vse večje število obolelih za rakom so postali vsakdanja resničnost. Seznam rakotvornih snovi raste iz leta v leto in zdravila iščejo vse bolj intenzivno. Dejstvo je, da je cilj zdravljenja vseh vrst raka preprečevanje rasti celic. To je pomemben dejavnik v vsej karcinogenezi, a tudi neuspeh vsake terapije, saj se človeški organizem ne more prilagoditi. Pomanjkanje večkrat nenasičenih maščobnih kislin ohromi številne življenjske funkcije. Najprej nam omejuje dostop vdihanega zraka. Brez zraka ali hrane ne moremo živeti, kot tudi ne moremo živeti brez maščobnih kislin, kar je bilo že zdavnaj dokazano. Nobena žleza (jetra, trebušna slinavka, žleze v zgornjem delu telesa ali katera koli druga žleza) brez nenasičenih maščob ne more tvoriti sluzi.

    Ko se celica deli, je njena površina večja in mora zato nujno vsebovati dovolj snovi z maščobnimi kislinami, da bi se lahko razdelila in dokončno ločila od izvorne celice.

    Zato dr. Budwigova odločno svari pred degeneriranimi nenasičenimi maščobami, ki v procesu predelave postajajo transmaščobne kisline. Zaveda se tudi pomena kakovosti olja. Vendar dejstvo, da hitro oksidira, ne pomeni, da gre za slabo živilo. Korenčkov ali pesni sok, ječmenova ali pšenična trava so med najboljšimi antioksidanti, ki jih poznamo, vendar le pod pogojem, da jih zaužijemo takoj, ko jih pripravimo. Že po nekaj minutah oksidirajo in v telesu ne delujejo več kot antioksidanti. A zaradi tega nihče ne reče, da je korenčkov ali pesni sok strupen. Enako velja za laneno olje in sveže zmleto laneno seme. Če ga boste pravilno izbrali in pravilno uporabili, trdno verjamem, da bo učinkovalo.

    V intervjuju je na vprašanje kaj priporočate ljudem, ki iz ideoloških ali osebnih razlogov nočejo jesti sveže skute, odgovorila:

    zelo znan švedski profesor, predstojnik zdravilišča za biološke terapije, ki je z mojim načinom zdravljenja zelo dobro seznanjen, me je poklical, ker so ga prosili, da bi zdravil predsednika Billa Clintona. Opozorili so ga, da Clinton ne jé skute. Nisem mu dala nobenega nasveta, lahko pa vam zagotovim nekaj: nikoli še nisem imela pacienta, ki ne bi mogel jesti skute z mojo oljno-proteinsko dieto. Čeprav je Johanna Budwig dokazala, da si brez prehrane bogate z nenasičenimi maščobnimi kislinami ne moremo predstavljati zdrave celične membrane in zdravega hemoglobina, ki prenaša kisik, teh odkritij pri zdravljenju tumorjev ne upoštevajo.

    Čeprav je Otto Warburg (Nobelovec za medicino 1931) že v prvi polovici prejšnjega stoletja dokazal, da rakava celica ne more živeti brez svoje hrane – sladkorja, ali ste kdaj slišali, da zdravnik bolnikom s tumorjem odsvetuje uživanje sladkorja – še posebej rafiniranega?« Dr. Johanna Budwig je življenje posvetila raziskovanju in dokazovanju škodljivosti sodobne prehrane. Njena odkritja so spremenila tok bolezni mnogim ljudem. Vendar je gospa ostala skromna in predana hudo bolnim do konca. Izjavila je: »Nikoli ne bi zatrjevala, da zdravim rakava obolenja z oljno-proteinsko dieto, čeprav dobivam mnogo priznanj za moje delo od priznanih strokovnjakov. Na kliniki v Helsinkih imajo čez 90-odstotno uspešnost pri zdravljenju raka z mojo metodo, ki je bila dosežena, ko je odpovedala alopatija. To je potrdil celo profesor Halme.«

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 39,00 €
    Rok dobave: 2-3 dni
    Dodaj v košarico

    Opis

    Komplet knjig je sestavljen iz treh knjig Dr. Johanne Budwig z naslovi:

    - Rak Problem in rešitve

    - Oljno proteinska kuharica
    - Laneno olje, resnična pomoč pri artritisu, srčnem infarktu, raku

    Pri razlagi je dr. Budwigova upoštevala misel, ki pravi: »Če nekdo nekaj odkrije, a tega ne zna razložiti navadnim ljudem, ni odkril ničesar.« Zato upamo, da boste knjigo zlahka razumeli.

    V knjigi je tudi intervju Lotharja Hirneseja z Johanno Budwig iz leta 1998, pa tudi nekatera pisma njenih pacientov (vsa originalna pisma brez izjem hrani nemški založnik). Če vzamemo pojav raka pod drobnogled, mora obstajati nek odnos med boleznijo in hrano. Še nihče pa ni pokazal jasnih smernic za napredek pri boju proti raku.

    Vse več poskusov, da bi v boju proti raku lahko dosegli uspeh, in z druge strani vse večje število obolelih za rakom so postali vsakdanja resničnost. Seznam rakotvornih snovi raste iz leta v leto in zdravila iščejo vse bolj intenzivno. Dejstvo je, da je cilj zdravljenja vseh vrst raka preprečevanje rasti celic. To je pomemben dejavnik v vsej karcinogenezi, a tudi neuspeh vsake terapije, saj se človeški organizem ne more prilagoditi. Pomanjkanje večkrat nenasičenih maščobnih kislin ohromi številne življenjske funkcije. Najprej nam omejuje dostop vdihanega zraka. Brez zraka ali hrane ne moremo živeti, kot tudi ne moremo živeti brez maščobnih kislin, kar je bilo že zdavnaj dokazano. Nobena žleza (jetra, trebušna slinavka, žleze v zgornjem delu telesa ali katera koli druga žleza) brez nenasičenih maščob ne more tvoriti sluzi.

    Ko se celica deli, je njena površina večja in mora zato nujno vsebovati dovolj snovi z maščobnimi kislinami, da bi se lahko razdelila in dokončno ločila od izvorne celice.

    Zato dr. Budwigova odločno svari pred degeneriranimi nenasičenimi maščobami, ki v procesu predelave postajajo transmaščobne kisline. Zaveda se tudi pomena kakovosti olja. Vendar dejstvo, da hitro oksidira, ne pomeni, da gre za slabo živilo. Korenčkov ali pesni sok, ječmenova ali pšenična trava so med najboljšimi antioksidanti, ki jih poznamo, vendar le pod pogojem, da jih zaužijemo takoj, ko jih pripravimo. Že po nekaj minutah oksidirajo in v telesu ne delujejo več kot antioksidanti. A zaradi tega nihče ne reče, da je korenčkov ali pesni sok strupen. Enako velja za laneno olje in sveže zmleto laneno seme. Če ga boste pravilno izbrali in pravilno uporabili, trdno verjamem, da bo učinkovalo.

    V intervjuju je na vprašanje kaj priporočate ljudem, ki iz ideoloških ali osebnih razlogov nočejo jesti sveže skute, odgovorila:

    zelo znan švedski profesor, predstojnik zdravilišča za biološke terapije, ki je z mojim načinom zdravljenja zelo dobro seznanjen, me je poklical, ker so ga prosili, da bi zdravil predsednika Billa Clintona. Opozorili so ga, da Clinton ne jé skute. Nisem mu dala nobenega nasveta, lahko pa vam zagotovim nekaj: nikoli še nisem imela pacienta, ki ne bi mogel jesti skute z mojo oljno-proteinsko dieto. Čeprav je Johanna Budwig dokazala, da si brez prehrane bogate z nenasičenimi maščobnimi kislinami ne moremo predstavljati zdrave celične membrane in zdravega hemoglobina, ki prenaša kisik, teh odkritij pri zdravljenju tumorjev ne upoštevajo.

    Čeprav je Otto Warburg (Nobelovec za medicino 1931) že v prvi polovici prejšnjega stoletja dokazal, da rakava celica ne more živeti brez svoje hrane – sladkorja, ali ste kdaj slišali, da zdravnik bolnikom s tumorjem odsvetuje uživanje sladkorja – še posebej rafiniranega?« Dr. Johanna Budwig je življenje posvetila raziskovanju in dokazovanju škodljivosti sodobne prehrane. Njena odkritja so spremenila tok bolezni mnogim ljudem. Vendar je gospa ostala skromna in predana hudo bolnim do konca. Izjavila je: »Nikoli ne bi zatrjevala, da zdravim rakava obolenja z oljno-proteinsko dieto, čeprav dobivam mnogo priznanj za moje delo od priznanih strokovnjakov. Na kliniki v Helsinkih imajo čez 90-odstotno uspešnost pri zdravljenju raka z mojo metodo, ki je bila dosežena, ko je odpovedala alopatija. To je potrdil celo profesor Halme.«

    O avtorju

    -Johanna Budwig-

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: slovenski
    • Leto izida: 2009
    • Število strani: 130
    • ISBN/EAN: 3831025900900
    • Vezava: Trda
    • Datum Izida: 16.10.2009
    • Založba: Orbis, Ljubljana, d.o.o.
    • Avtor: Johanna Budwig
    • Povprečna ocena:
      ( 1 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (1)
    (0)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 1 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji