4 diete za 4 krvne skupine

Image for 4 diete za  4 krvne skupine from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    4 diete za 4 krvne skupine

    Mehka - 02. mar 2012
    ( 2 )
    ISBN/EAN:P_9789616282253
    Redna cena: 19,05 €

    S kombinacijo prehrane, ki upošteva krvno skupino in loč?evanje obrokov, boste dosegli optimum za svojo linijo. Trenutno verjetno najboljši nač?in prehranjevanja. Ta knjiga vam na preprost in razumljiv nač?in podaja osnove in ponuja bogastvo okusnih in zdravih jedi.

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 19,05 €
    Rok dobave: 5-7 dni
    Dodaj v košarico

    Opis

    Kaj je dieta z ločenimi skupinami jedi in upoštevanjem krvne skupine?

    Če hočemo ta pojem pojasniti s preprostimi besedami, gre za dieto z ločevanjem prehrane na določene skupine jedi (ta način je že dalj časa priznan in uveljlavljen) in z dodatnim upoštevanjem naših gensko določenih potreb. S tem okrepimo in optimiramo pozitivne učinke ""normalne"" diete z ločenimi obroki.

    Sinteza dveh zasnov

    Klasično prehrano z ločevanjem obrokov po skupinah je v začetku 20. stoletja razvil ameriški zdravnik dr. Howard Hay. Doktor Hay je z ločenim uživanjem hrane, bogate z beljakovinami, ter one, ki je bogata z ogljikovimi hidrati, pozdravil svoje hudo obolele ledvice. Poleg tega ločevanja se je preusmeril na pretežno rastlinsko hrano. S svojo dieto je pomagal številnim bolnikom s preveliko telesno težo ter takim z motnjami in boleznimi v presnovi. Nova dietna prehrana z ločenimi skupinami jedi dopolnjuje spoznanja doktorja Haya z dognanji dr. Petra D' Adamoja (ta so bila objavljena šele pred nekaj leti) o vplivu krvnih skupin na prehrano. Ameriški zdravnik je dognal, da določene jedi niso enako primerne za vse ljudi in da je ta primernost v tesni zvezi s krvno skupino posameznika. To utemeljuje z zgodovinskim razvojem (evolucijo) posamezne krvne skupine.

    Pravilna izbira in kombiniranje

    Posebej pomemben del naše diete, ki upošteva ločene obroke in krvno skupino posameznice(ka), je izbira in kombiniranje živil. Kombiniranje jedi pri tem sicer upošteva pravila o ločenih obrokih, izbira hranil pa je določena s teorijo o dieti po krvnih skupinah. Pri vsem, kar bomo zaužili, bomo s tem upoštevali svoje genske osnove in potrebe, hrano pa bo telo optimalno izkoristilo...

    Podrobnosti o izdelku

    • Jezik: slovenski
    • Leto izida: 2012
    • Število strani: 96
    • ISBN/EAN: 9789616282253
    • Mere izdelka vxš: 22 x 16,4
    • Vezava: Mehka
    • Datum Izida: 02.03.2012
    • Založba: Mavrica, d.o.o., Celje,
    • Avtor: Christoper Hammond
    • Povprečna ocena:
      ( 2 )

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (1)
    (1)
    (0)
    (0)
    (0)
    ( 2 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji